Szerintetek kövér vagyok? magasságom:167cm testsúly:70kg Olyan kövérnek érzem magam, mintha egy tehén lennék.
szerintem nálatok hazudik a mérleg :D
vagy csak ennyire jól áll neked a távolság :D (bocs ezt nem hagyhattam ki :P de szerintem inkább a mérleg a hibás)
am meg okés legyél 70, de azért ez messze van a kövértől...van benned potenciál, de nem vészes :P
am meg szerintem tök jól áll neked :)
23F
gondolom te vagy Chuck Norris lánya és ólmot ólommal eszel :D na akkor van ennyire nehéz csontod :P
23F
Miért szerinted mennyi vagyok? :D
*Értékelem a poénjaid* :D
hát olyan 60 körülinek saccolnálak max!!!
tudod van egy trükkje a tömeg mérésnek...nem ruhában kell :P
mondjuk így nagyjából ki is jön...
vond le a cipőt, ruhát, telefont, pénztárcát (ami tele van apróval szerintem!), meg a többi apróságot...és ki is jön, hogy nem vagy 70 :P
23F
Simán lehet 70 kiló a képen szereplő lány, 167 centihez az abszolút nem vészes. BMI számítás szerint is ez normál kategória. Van akin arányosan oszlik el a súly és senki nem mondaná meg, valójában mennyit nyom.
A kövérségnek ez a lány a közelében sincs. Modellnek nyilván nem alkalmaznák, de nem is kell hogy az legyen a mérce, mert ők többnyire kórosan soványak.
ránézésre nincs vele probléma...szokott fájni vagy zsibbadni a lábad?
mert ha a szervezetednek nincs problémája vele, akkor szerintem rendben vagy :)
23F
Én is így nézek ki és 165/70 kg vagyok. SOk hájjal a combomon ráadásul. Amúgy nem tudom.. Én most fogyózok, elkezdtem futni (rettenetes) és tornázok, főleg lábizom gyakorlatokat csinálok, mert tök punnyadt a testem.
Szerintem neked se árt, hisz itt a nyáááár.
Én 166 cm vagyok, és jelenleg 54 kiló, és fogyózom. Soknak érzem ezt is. Nem szeretnék 70 kiló lenni, de mondjuk ez nem jelenti azt, hogy te sem érezheted így jól magad.
De az tagadhatatlan, hogy van rajtad felesleg. (Kövérnek azért nem mondanálak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!