Mi a véleményetek a paleolit táplálkozásról, életmódról?
Erre én is kíváncs lennék.Még nem találkoztam olyan emberrel, aki ezt az életmódot folytatná.
A baj az, hogy a mostani életmódtendencia pont ennek az ellentéte,így minden arról szól, hogy zöldséget-gyümölcsöt egyél, a hús minden rosszat okoz.(magas koleszterin stb.)Ki tudná biztosan megmondani a mai hazug világban, mi a jó, mi a hasznos.Az én megítélésem szerint amit megkívánsz, az hiányzik a szervezetnek,ami jólesik az hasznos.De minden mértékkel.
Ez is egy mostani divat, semmivel sem egészségesebb, mint bármi más. Ezen kivül logikus módon csak akkor lenne megfelelö ez a táplálkozási mód, ha az életmódod is olyan lenne, mint akkoriban - és nem hiszem, hogy bárki is megpróbálna barlangban élni, úgy vadászni és gyüjtögetni, stb. Arról nem is szólva, hogy el sem tudom képzelni, hogy HOL lehetne úgy élni.
Egyébként az öskorban az emberek FÖKÉNT gyümölcsökez, zöldségeket ettek, húst csak akkor ha sikerült valamit elejteni, ami azért inkább ritkaságszámba ment, a növényi táplálékokat meg könnyebb solt összeszedni, mert azok nem futottak el és nem védekeztek, ellentétben az állatokkal.
De jó, akkor én paleolit vagyok, eddig nem is tudtam :)
Én minden nap eszem húst, mert szeretem, és nekem az kell :)
Hozzá zöldségeket, néha főzve néha nyersen.
Magasságom 170cm
Súlyom: 55 kiló
A fogaim rosszak :)
A vércsoportom: 0 RH +
A vércukorszintem: 5,7
A vérnyomásom: 130/nemtom mennyi, de az rendben
A pulzusom 75, állítólag az normális :)
és jól vagyok, energia szint rendben, tudok sokat biciklizni is :)
(előző)
Bocs, a vérnyomás lehet hogy csak 120, azt tegnap mértük, de már elfelejtettem mennyi volt :)
Esetleg az agyammal lehet baj.
Memória hiány léphet fel hústól?
:)
Talán.De léphet fel a dezodorokban fellelhető alumíniumtól,B-vitamin hiányától,vagy a fluoros víztől is(meg még egy csomó mindentől)A rossz fog meg kalcium+D-vitaminhiánytól(ez aranyos volt)
MÁS:De a paleolit buzdít a hús mellett a sok zöldségre,nem?Milyen hiány léphet fel a követésével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!