Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék októberig lefogyni...

Hogy tudnék októberig lefogyni 30 kilót?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. 156,5 cm vagyok, és nem tudom pontosan de 80-90 kg körül lehetek. A legtöbb felesleg a fenekemen és a combomon van, de azért a hasamon is egy kevesebb.

Mit kellene egyek, és sportoljak? Bármit megteszek, csak minél többet fogyjak.

2016. jún. 26. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudsz egészségesen ilyen sokat fogyni ilyen rövid időn belül, de a fele lemehet.

Aerob mozgás, hetente min 3x 40 perc (az elején még lehet kevesebb, mert nem bírsz annyit megcsinálni, ha belejösz lehet több): futás, bicikli, úszás, görkori

Hagyd el az édességeket, finomított szénhidrátokat (fehér kenyér, tészta, fehér rizs) az olajban sült, panirozott ételeket, a cukrot és az üdítőket.

2016. jún. 26. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem akarsz egészségügyi problémákat, logó bőrt,akkor legalább egy évre tervezz! Itt egy kis segítség az alapokhoz:

[link]

2016. jún. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!