Szeretnék látványosan lefogyni tippek:$? Többi lent.
Ugye most 13,5 éves vagyok 100 kiló :(
178 cm
Valaki tudna esetleg nekem írni tippeket hogyan fogyjak le?
Sportolok annyira nem szeretek:(
Szia, csak úgy tudsz lefogyni, ha sportolsz minden esti futás tornázás és stb.
Az egyik barátnőm Hip-Hop-ozik és annyit fogyót tőle, te is próbálj meg ugrlos sportokat csinálni! Remélem tudtam ezzel segíteni ne haragudj ha nem! :* :)
Az étrend a döntő, de ne várd, hogy regényt írjak általánosan erről.
Mozogni nem a fogyás miatt kell, hanem az egészség, közérzet, energia miatt. A fogyás végén azért sokunknak szinte elhagyhatatlan, de alapvetően mindig kell.
Elöször csak óvatosan a sporttal, azt tanácsolom. A túlsúly miatt veszélyes lehet az izületekre, izmokra. Kezdd sétával, majd ha már lement valamennyi, lehet fokozni.
A köreteket érdemes lecserélni, tészta, krumpli helyett zöldséget enni a húshoz, édesség helyett aszalt gyümölcsöt - így nem érzed úgy, hogy sok mindent megvonsz magadtól.
Igyál sok vizet, kell a sok folyadék, és a teltségérzethez is hozzájárul. Sokszor, amikor éhesnek érzi magát az ember, igazából vízre vágyik a szervezet.
Igaz, hogy ennyi idősen nem egészséges fogyózni, na de 100 kg-nak lenni sem. A 90 napos diéta meg úgy baromság, ahogy van - meg minden x napos diéta vacak.
Mozgásnak kezdetben elég napi 40perc-1óra tempós séta, vagy biciklizés. Utána úgyis többet fog igényelni a szervezeted, rákapsz a sport ízére. :) Főleg mivel kevesebb súllyal könnyebb és élvezetesebb lesz mozogni.
Ezeket olvasd el:
Ha ezeket elolvastad, és van kérdésed, akkor olvasd el őket még egyszer. Ha még mindig van kérdésed, akkor kérdezz, szívesen válaszolok.
Ja amúgy azt nem írtad, hogy fiú vagy-e vagy lány, feltételeztem, hogy lány vagy. Amennyiben mégsem, attól függetlenül ugyanúgy érvényesek rád a cikkben leírtak. ;)
Szia!
Én kezdésként naponta sétálnék fél órát,vagy ha bìrod,akkor ennél többet!később lehet majd laza kocogàs....
Valamint számold a kalóriákat ezen az oldalon. kaloriabazis.hu
Szia
Sokszor egyél keveset, napi ötször, tízóraira és uzsonnára elég egy gyümölcs vagy zöldség, ne túl későn vacsorázz és mindennap igyál meg 3 liter vizet, és ne hagyj ki egy étkezést sem, először lehet nehéz lesz de ha kitartó vagy hamar hozzászokik a szervezeted, ne egyél sok szénhidrátot de keveset mindenképp kell enned mert szükség van rá
Ez már önmagában is segíthet, de ha nem is sportolsz esténként egy kis séta jót tenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!