Ha tovább fogyok mennyire fog visszahúzódni a bőröm?
Figyelt kérdés
Eddig 5 kiló ment le. A célom az lenne, hog ne lógjon a hasam meg a mellem...nem akarok teljesen lefogyni csak épp annyit, hogy ne lógjon rajtam a zsír. Leginkább a mellem zavar mert már akkor mint egy nőnek...
Itt van 2 kép(saját felelősségre :D )
Minden nap mozgok..ez még csak pár óra sétaban teljesedik ki mert futni nem tudok. Sok vizet iszok. Ez az 5 kiló kb 3 hét alatt ment le ha ez számít.
Reménykedek benne, hogy nem kell műteni.
2016. jún. 26. 12:06
11/13 anonim válasza:
igen, vagyos egy átlagember kcal igényével te fogysz, de túl keveset se szabad, mert akkor belassul az anyagcsere és nehezebb fogyni, ne meg a zabálást is nehezebb megállni :)
12/13 anonim válasza:
Sziasztok! (Kérdező vagyok)
Gondoltam elmesélem , hogy mi történt azóta.
Amikor kiírtam a kérdést ugye 145 kg voltam...na a mai napon elértem a 120kg ot :D
Koránt sem tökéletes de annyira örülök :3 :D
Mégegyszer köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!