Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen hőségben mit lehet...

Ilyen hőségben mit lehet tornázni? Vagy inkább várjak amíg el megy a meleg?

Figyelt kérdés

2016. jún. 25. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Kora reggel vagy este érdemes, de ha bírod csináld, én pl a pincébe edzem, ott hál Isten 21 fok van. :D
2016. jún. 25. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit akarsz, bár az intenzívebb dolgokkal nehezebb.

Én súlyzózom, reggel vagy este sétálok, hamarosan pedig elbiciklizek a tóra :)

2016. jún. 25. 15:43
 3/5 anonim válasza:
Reggel vagy késő este érdemes ebben a kánikulában! Énis reggel 6 kor indulok el futni ... 8- fél 9 fele már tikkasztó hőség van
2016. jún. 25. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Hajnalban szoktam futni, de ebben a melegben még olyankor sem megy. Ez a halálom. Olyankor szeretem a legjobban, amikor 5 fok van reggel :D De a 20-at is elviselem még. Ilyenkor felfüggesztem pár napra, és várok kicsit, amíg normalizálódik kicsit a dolog.

Amúgy látok olyanokat is rendszeresen, akik délután a legnagyobb melegben tűző napon futnak. El nem tudom képzelni, hogyan képesek rá

2016. jún. 25. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz vagyok hasonlatos, nyáron nemes egyszerűséggel nem túrázom, fagyban simán... S az gyaloglás, nem futás...

Ma reggel egyébként 9-kor sétáltam a napon, akkor még jó idő volt, legalábbis arra a 10 percre nem volt vészes. Néha muszáj kimennem a levegőre s nemcsak a kertbe. Mozgásnak mást használok, bár éjszakai túrákat is tehetnék, éjjel még nincs meleg. Ha majd az lesz, akkor lesz problémás a kinti mozgás.

2016. jún. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!