Ilyen hőségben mit lehet tornázni? Vagy inkább várjak amíg el megy a meleg?
Amit akarsz, bár az intenzívebb dolgokkal nehezebb.
Én súlyzózom, reggel vagy este sétálok, hamarosan pedig elbiciklizek a tóra :)
Hajnalban szoktam futni, de ebben a melegben még olyankor sem megy. Ez a halálom. Olyankor szeretem a legjobban, amikor 5 fok van reggel :D De a 20-at is elviselem még. Ilyenkor felfüggesztem pár napra, és várok kicsit, amíg normalizálódik kicsit a dolog.
Amúgy látok olyanokat is rendszeresen, akik délután a legnagyobb melegben tűző napon futnak. El nem tudom képzelni, hogyan képesek rá
Az előzőhöz vagyok hasonlatos, nyáron nemes egyszerűséggel nem túrázom, fagyban simán... S az gyaloglás, nem futás...
Ma reggel egyébként 9-kor sétáltam a napon, akkor még jó idő volt, legalábbis arra a 10 percre nem volt vészes. Néha muszáj kimennem a levegőre s nemcsak a kertbe. Mozgásnak mást használok, bár éjszakai túrákat is tehetnék, éjjel még nincs meleg. Ha majd az lesz, akkor lesz problémás a kinti mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!