Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek igy le lehet fogyni?

Szerintetek igy le lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Van egy étrendem összeállítva, nagyjabol leírom hogy milyen. Általaban reggelire abonettet eszem, vagy zabkását, tízórai egy alma vagy valami kisebb dolog szokott lenni, ebédre pl. csirke husi salátával, uzsonna szinten, vacsora meg pl. hal salátával. Ilyesmiket szoktam enni és ha mellé tornazom hetkoznap rubint Réka videóra, akkor sikerülhet a fogyás? 10kg-től szeretnék megszabadulni. A másik kérdésem az lenne, hogy van olyan köztetek, aki Rubint Réka videojaval fogyott le? Pl. az alakreform című videojában ugy van, hogy 20perc has 20perc comb 20perc intervallum stb. és akkor az úgy hatásos lenne, ha pl hétfőn csinálnám a combot kedden a hasat stb?

2016. jún. 23. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármivel lefogysz, ha kalóriadeficitben vagy.

Nem tartom jónak, hogy ebédig van 2 étkezésed, de ebben fehérje semmi. Az abonett magában amúgysem étel.

Minden a mennyiségeken múlik, illetve a te esetedben az, hogy kemény diéta vagy masszív koplalás. Semmiképpen nem jó, mert ha az előbbi, akkor túl sok fehérjét eszel, hisz szinte semmi más nincs a napodban, a kis délelőtti szénhidrátot kivéve (gondolom, a zabkása is minimális méretű). Kell valami kalóriabevitel, válassz, hogy szénhidrát vagy zsír. Ja, zsír mindenképpen kell, napi 30-40 gramm alá semmiképp nem mennék, azt is lehetőleg jóféle forrásból.

2016. jún. 23. 13:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor miket kéne ennem és mikor? Mert fogalmam sincs, hogy miben van sok szénhidrát, miben fehérje stb, es azt sem igazan értem, hogy mikor mennyit kell enni, és mikor nem szabad....
2016. jún. 23. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Én Béres Alexandra 10 perces videóit csináltam, 17 kg-ot fogytam
2016. jún. 23. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Időzítésre és mennyiségre nincs recept.

Jó étrend is van sokféle.

Miben mennyi makrotápanyag vagy akár mikrotápanyag van: nézd meg a táblázatokat a neten, kismillió van.

De pl. az állati termékek szénhidrátszegények s általában extrém szénhidrátszegények (a tejben és hasonlókban van sok cukor, főleg a fehérjéhez képest, a többi fehérjedús s nem nagy nehézség látni, hogy melyik zsíros s melyik nem, de erre is van táblázat, akit jobban érdekel).

A növények hajlamosak szénhidrátosak lenni, kivételt képeznek az olajos magvak, amik inkább zsírosak. A zöldségek némelyike annyira vízből van, hogy még nagy mennyiségben sincs olyan rengeteg szénhidrát (azért igazán szénhidrátszegény diétában simán el lehet velük is szállni). De mivel még a zöldségek is igen különfélék, tényleg ajánlom a táblázatokat. Bár anélkül is lehet fogyni, hogy számolnál és grammra megtervezett makrókat használnál. Valami jó fehérje (a legegyszerűbb valami komplett állatiból kiindulni. újfent, a tej, joghurt az nem jó fehérjeforrás, inkább szénhidrát van bennük, mint fehérje, változó mennyiségű zsír, inkább csak vízből állnak, de az inzulint azért megdobhatják, a tej mindenképp), mellé zöldség, s kell valami energiaforrás, töményebb szénhidrát (pl. rizs, zab) vagy zsír. Te döntesz, mire alapozod a kalóriabeviteledet, illetve nem feltétlenül tudatosan te, mert a szervezetednek is megvan a maga véleménye a dologról, s bizonyos dolgokban érdemes hallgatni rá. Ahogy az étkezések időzítésénél is.

2016. jún. 23. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!