Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szénhidrát mentes fogyókúra...

Szénhidrát mentes fogyókúra hatásos?

Figyelt kérdés

Csinálja valaki? Hogyan étkeztek? Milyen élelmiszerek vannak túlnyomó többségben? És mit sportoltok mellette?

Valamint mennyit fogytatok mennyi idő alatt?

Köszi szépen!

2010. ápr. 13. 12:42
1 2
 11/12 Bree78 válasza:

Szia!

én 3 hónapja csinálom minusz 13 kiló ment le.

cukor helyett Xilitet használok, azt is keveset, csak ha sütit sütök. a lisztet lecseréltem Dia-wellnws -50Ch-sra, tésztát is olyat veszek.

reggel tönkölyös kiflit, zsemlét eszek vagy Slimkenyeret( szénhidrátcsökkentettet),sonkával, sajttal paradicsommal, uborkával tizóraira gyümölcs,ebédre szinte bármit, uzsonna joghurt ( sima valami gyümölccsel, így nincs benne cukor) vacsora sült hús, vagy virsli salátával, vagy főtt tojás,vagy hal.... nekem nagyon bevállt, nem szenvedek, mert bármit megkivánok, ígyekszem CHcsökkentett hozzávalókból megcsinálni...Lipóti pékségben pl. egyre többfajta péksüti van, néha azt reggelizem ( kakaóscsiga, túrosbaraskos párna, szilvás batyu :)krumplit egyáltalán nem eszek, rizst is ritkán

2014. máj. 15. 18:58
 12/12 anonim válasza:
43%
40 kilót fogytam, Csak este eszek, akkor 1 kiló csirkehús, 200g túró, meg zöldségek, gyümölcsöt is mellőzöm :)
2014. júl. 15. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!