Szénhidrát mentes fogyókúra hatásos?
Csinálja valaki? Hogyan étkeztek? Milyen élelmiszerek vannak túlnyomó többségben? És mit sportoltok mellette?
Valamint mennyit fogytatok mennyi idő alatt?
Köszi szépen!
Szia!
én 3 hónapja csinálom minusz 13 kiló ment le.
cukor helyett Xilitet használok, azt is keveset, csak ha sütit sütök. a lisztet lecseréltem Dia-wellnws -50Ch-sra, tésztát is olyat veszek.
reggel tönkölyös kiflit, zsemlét eszek vagy Slimkenyeret( szénhidrátcsökkentettet),sonkával, sajttal paradicsommal, uborkával tizóraira gyümölcs,ebédre szinte bármit, uzsonna joghurt ( sima valami gyümölccsel, így nincs benne cukor) vacsora sült hús, vagy virsli salátával, vagy főtt tojás,vagy hal.... nekem nagyon bevállt, nem szenvedek, mert bármit megkivánok, ígyekszem CHcsökkentett hozzávalókból megcsinálni...Lipóti pékségben pl. egyre többfajta péksüti van, néha azt reggelizem ( kakaóscsiga, túrosbaraskos párna, szilvás batyu :)krumplit egyáltalán nem eszek, rizst is ritkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!