Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Engem a szénhidrát mentes...

Engem a szénhidrát mentes fogyókúra érdekelne. Holtudok konkrétan utána nézni? Köszönöm elöre is a segitséget.

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 8. 09:14
 2/4 anonim válasza:

Nagyon egyszerű: se kenyér (helyette pár puffasztott cucc - rizs, búza), se cukor (helyette édesítő), se tészta, csak gyümölcs meg zöldség a szénhidrátok közül + minden, ami nem szénhidrát. Én mindig így fogyok 5 kilót, mikor rámjön véletlenül, most is ezt csinálom. :)

És így másból ehetsz bármennyit, egy hónap után tuti látványos lesz, főleg ha még a többi ételből is válogatsz zsírosság szerint...

Hajrá!

2010. jan. 8. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
7%
Nem tartom jó ötletnek; a feltalálója belehalt. Ez komoly. A szervezetnek KELL a szénhidrát!!
2010. jan. 8. 21:11
 4/4 anonim válasza:
Én sem tartom jó ötletnek a szénhidrátMENTES diétát. Inkább szénhidrátSZEGÉNY diétát kell tartani. A cukorbetegek is esznek szénhidrátot, csak közvetlenül cukrot nem. A szénhidrátnak valóban szüksége van a szervezetnek. Pl. az agynak leginkább. Ezért van az, hogy ha egy cukorbetegnek leesik a cukra, olyan, mintha részeg lenne: az agy nem kap elég szénhidrátot, erért nem működik rendesen. Különben a részegség is ugyanezen az elve működik, ugyanis az alkohol csökkenti a szénhidrátot. Egyébként az izmoknak is szükség van a szénhidrátokra.
2010. jan. 15. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!