Szénhidrát mentes fogyókúra hatásos?
Csinálja valaki? Hogyan étkeztek? Milyen élelmiszerek vannak túlnyomó többségben? És mit sportoltok mellette?
Valamint mennyit fogytatok mennyi idő alatt?
Köszi szépen!
Én most pont ilyesmit csinálok 1 hete. Igaz kenyeret már nem ettem 2 hónapja, de most már mindenféle tésztát is kerülök. Rengetek könnyű húst, joghurtot, zöldséget, gyümölcsöt eszek. Egyáltalán nem hiányzik a szénhidrát.
Amióta így étkezem, sokkal energikusabbnak és könnyedebbnek érzem magam. Természetesen mellette minden nap 1-1,5 órát kardiozok és súlyzózok. A mérlegre nem álltam, mert havonta szoktam mérni magam, de szerintem már ment le vmennyi.
Nekem nem vált be!
kb 1 hónapig csináltam, de szinte minden nap olyan gyenge voltam, hogy legszívesebben ki sem keltem volna az ágyból...
egyáltalán nem ettem semmiféle tésztafélét, és kenyérszármazékot sem...
iszonyatosan gyenge voltam, és nem is fogytam túl sokat..
Most inkább eljárok futni/ mozogni rendszeresen, és napi 4-5 ször kajálok, nagyából mindent amit megkívánok, csak kis adagokban...
Nálam nagyon bevált!!
8kg plusz volt rajtam.Szépen fokozatosan elhagytam az összes pékárut,tésztát stb.... 2hónap alatt lement az10kg.
Aztán ha néha ettem is ilyesmit már nem jött vissza.Most még szeretnék 2-3kg fogyni ismét ezt választottam plusz cukor is kiiktatva.Természetesen igyekszem mozogni is és rengeteg vizet iszok:)))
Nézz körül diabéteszes étrendek között. Ott megvan, hogy mennyi az a szénhidrátmennyiség amit be kell vinni a szervezetbe, de ugyanakkor fogysz is tőle.
Én 4 napja CH diétán vagyok(dietetikus állította össze), 1,5 kg ment le rólam.
Köszönöm szépen, akkor túlnyomó többségben bevált mindenkinek. Aki gyengének érezte magát nem lehet attól, hogy egyik napról a másikra megvont minden szénhidrátot? mert nálam volt ilyen, hogy elszédültem ez miatt és most már fokozatosan csinálom, hogy hozzászokjon a szervezetem.
Köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!