Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lehetek,...

Szerintetek milyen lehetek, mennyit kellene fogynom? 18l

Figyelt kérdés

168 centi, 65 kg vagyok.

Mellboseg: 96

Derék: 80

Csipo: 102

Comb:56

Kar:30

Holnaptól kezdem a fogyókúrát, csak nem tudom, hogy mennyinel kellene megallnom. Tavaly elég sokat fogytam. (15kg)

2016. jún. 19. 21:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
15-20 kg
2016. jún. 19. 21:09
 2/11 anonim válasza:
100%
A fogyás szükségességét NEM ezek alapján az adatok alapján szokták megállapítani.
2016. jún. 19. 21:11
 3/11 anonim válasza:

Ne fogyni akarj, hanem egeszsegesen elni.

Egyel kiegyensulyozottan, normalis taplalekot vigyel a szervezetedbe, normalis mennyisegben es mozogj, sportolj.

A cel ne az legyen, hogy x kg ot leadj, hanem az, hogy eletvitelszeruen elj egeszsegesen.

2016. jún. 19. 21:11
 4/11 anonim válasza:
2016. jún. 19. 21:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Hasonló számaim vannak és fogalmam sincs, mikor fogok jól kinézni. Ha majd nem leszek zavaróan hájas sehol, akkor majd átállok tömegelésre, de honnan lehetne ezt előre tudni s minek? Van egy hozzávetőleges elképzelésem a súlyról, aminél váltok, de hogy ez mennyire reális... Ki tudja?

Úgyhogy jó esetben látod, hogy mikor kell megállnod. Jelenleg eléggé látható, hogy fogynod kell, ezt leginkább a mellbőségből gondolom. A kar pl. nem mond semmit, nyugodtan lehet az sokkal több is, csak izmosan...

2016. jún. 19. 21:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyes szerintem az a 20 kg már nagyon sok lenne.

Kettes, hármas köszönöm a választ, igyekszem egészségesen élni.

Normál kategóriát ir, de nem tudom...

2016. jún. 19. 21:16
 7/11 A kérdező kommentje:
A mellbosegbol miért? Szerintem pont az az, ami kicsi. :) Sok sikert kívánok hozzá neked is.
2016. jún. 19. 21:17
 8/11 anonim válasza:

Azért ír normál kategóriát, mert a testtömeg indexed ideális ;)

Mint ahogy mondták, egészségesen élj, ne fogyni akarj! De neked kell tudnod, hogyan érzed jól magad a bőrödben.

2016. jún. 19. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a magasságodhoz 55-60 kiló lenne az ideális. De akár lehet több is, ha nagyon izmos vagy/vagy az a cél, hogy izmosodj.

Arányokban én a derekat látom kicsit nagynak, de az majd úgy is le fog menni, ahogy fogysz.

2016. jún. 19. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:

A fogyózás mellett mindenképpen sportolj. Aerob edzés+súlyzós edzés+szálkásító diéta.

Én is a derekat látom a számok alapján vastagnak, a combod viszont ahhoz képest vékony. Tíz kilóval több vagyok, öt centivel alacsonyabb nálad, és 86 centi a derekam. Olyanok most a méreteim, mint egy éve, de akkor 3 kilóval könnyebb voltam - és épp kezdtem volna diétázni az első gyerek után, mikor teherbe estem a másodikkal. :D A sport rengeteget számít, az izom ugye nehezebb a zsírnál, és több kilóval is nézhet ki valaki soványabban, ha több rajta az izom. Ezért ajánlott az aerob edzés mellett súlyzós edzést is végezni.

Azt, hogy mennyinél kellene megállnod, így nem tudom megmondani. Amikor 54-56 kiló voltam, akkor 90%-ban elégedett voltam magammal, közel voltam a 90-60-90 arányhoz, de a combom akkor is vastag volt, legalábbis én annak láttam, de ez genetika. Az unokatesóimnak pl. a felsőteste erősebb, én inkább körte alkat vagyok.

Szóval hagyatkozz a tükörre és a ruháidra. Nekem van egy kedvenc nadrágom, abba akarok belefogyni. :)

Egyébként gratulálok az eddigi fogyásodhoz, és kitartást kívánok a továbbiakhoz. Sok sikert! Ja, és próbálj a fogyókúra helyett inkább egy olyan életmódot kialakítani, amit életed végéig tudsz tartani.

2016. jún. 19. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!