Sokat ettem ma? Ti mennyit esztek egy nap?
Csak anyit h EDNOS-os vagyok, így ez egy optimális érték számomra
Ti mennyit esztek (hány kcal) és miket?
-tejeskévá édesítővel(2-3deci 1,5%-os tej kb150kcal
-1kicsi+1,5közepes és 1nagy alma 250kcal
-csemege uborka 5-6 db kb nem tom 50
-tictac 50kcal
Összesen:kb.:500kcal

ezt kajoltad egész nap????
wow....durva egy diéta, ez nagyon kevés szerintem...
semmi rostanyag, kevés szénhidrát, és fehérje, hát hát....
én azt javasolnám, hogy ennél mindenképpen egyél többet egy picit, és próbálj meg napi min. 4-5 ször kajolni.
Sokszor keveset elv, és mellette még ha sportolnál (futás, szobabicikli, stb) akkor még jobban menne a dolog...

500 kalória arra elég hogy tönkrevágd magad.
1000-1500 kcal be kell vinned naponta.

:)))) nagy az isten állatkertje , de a tictac volt a csúcs ebben a "menüben" de azért jobban is vigyázhatnál 1,5%os tej neked szerintem kicsit sok.én 0,3%-os tejet iszom :))))
hogy mit ettem ma?
reggeli zabkása édesítővel, plusz tejeskávé, ebédre lasagne-t, aztán uzsonnára sárgadinnyét sonkával, vacsira pedig 2 virslit sok salátával. mellé 40 perc edzés volt. 49 kg vagyok , jókat eszem és jól nézek ki :)

pl.: reggeli 1 abonett szelet, 1 paradicsommal
tízórai valami gyümölcs alma, stb
ebéd : 10 dkg csirkemell, kicsi rizs, kevés zsírszegény yoghurtból készített öntet
uzsi: szintén valami gyümölcs, saláta (ruccolasaláta: sajt+rucolla+balzsamecet+paradicsom) isteni! de csak mértékkel
vacsi: durungtészta 10 dkg, valamiféle zsírszegény (parmai sonka), tészta kifőz serpenyőben megfuttat, ízesít egy csöpp tejföllel vagy mustárral netán mind2vel +ételízesítővel, mellé némi savi uborka.
2. voltam
jah elfelejtettem h ettem még 6-7 db tojásfehérjét 1-2 db főtt krumplit és persze Biovanne vitaminkészítméyt
H tönkrevágom magam én örülök neki h nem bolondulok be mint sokszor és veszek be egy tucat hashajtót vagy h nem hányok ez inkább a jobbik eset
És megszeretném köszönni h értelmes és támogató tanácsokat is kaptam!
De írjátok meg ti is mint esztek egy szokásos napon??!!
Köszi

ehh ...:DDD Szóval a tiktak volt a vacsorád ?! :O
lol

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!