Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tapasztalatok kopalalással?

Tapasztalatok kopalalással?

Figyelt kérdés

Nem olyanra gondolok aki 2-3 hónapot koplalt hanem max 1t. Volt olyan hogy csalós nap? Mondjuk egy héten 1x.

Olyan irjanak aki 6-7kgtol kellett megszabaduljanak.

158/57

2016. jún. 15. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam 1 olyan hetet , hogy csak gyümölcsöt és zöldséget ettem. Én úgy éreztem jól bírom. Családom nem így gondolta. Szerintük depressziós voltam. De amúgy nem, csak nem volt erőm, sem hangulatom. Pedig nem koplaltam, csak nem ettem energiadús ételeket. De amúgy mi lenne, ha koplalás helyett inkább ennél rendesen és emellett tornáznál egy órát? hatásosabb .
2016. jún. 15. 22:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Még fiatal hiszékeny 120kg-os nagykamasz koromban, rátaláltam valami shaolin diétára, már nem emlékszem a részletekre, de rohadt kevés kaja...

20 kg-ot fogytam 1 hónap alatt, aztán abbahagytam, 3 hónap múlva elértem a 130 kg-ot...

Szerencsére akkor az élet összesodort egy testépítővel, akitől megtanultam enni... Most 30 évesen már 8 éve 75-80közt mozgok...

2016. jún. 16. 06:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Koplalással sosem lehet majd normálisan, egészséges körülmények között fogyni. Az, amit esetleg elérhetsz vele, azon kívül, hogy a mérleg kevesebbet mutat majd, semmire nem jó. Ilyenkor az ember leginkább izomból fogy, nem pedig zsírból, ennek az az eredménye, hogy összességében még több is lesz a testzsírod, mint most.

Gondolom ezt te sem akarod. Szerezz egy normális étrendet, mozogj rendszeresen, és ne hetektől várd a csodát. Így lassabban ugyan, de egészségesebben és folyamatosabban tudsz majd fogyni, nem mellesleg esztétikusabb is lesz a végeredmény.

2016. jún. 16. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!