Tapasztalatok kopalalással?
Nem olyanra gondolok aki 2-3 hónapot koplalt hanem max 1t. Volt olyan hogy csalós nap? Mondjuk egy héten 1x.
Olyan irjanak aki 6-7kgtol kellett megszabaduljanak.
158/57
Még fiatal hiszékeny 120kg-os nagykamasz koromban, rátaláltam valami shaolin diétára, már nem emlékszem a részletekre, de rohadt kevés kaja...
20 kg-ot fogytam 1 hónap alatt, aztán abbahagytam, 3 hónap múlva elértem a 130 kg-ot...
Szerencsére akkor az élet összesodort egy testépítővel, akitől megtanultam enni... Most 30 évesen már 8 éve 75-80közt mozgok...
Koplalással sosem lehet majd normálisan, egészséges körülmények között fogyni. Az, amit esetleg elérhetsz vele, azon kívül, hogy a mérleg kevesebbet mutat majd, semmire nem jó. Ilyenkor az ember leginkább izomból fogy, nem pedig zsírból, ennek az az eredménye, hogy összességében még több is lesz a testzsírod, mint most.
Gondolom ezt te sem akarod. Szerezz egy normális étrendet, mozogj rendszeresen, és ne hetektől várd a csodát. Így lassabban ugyan, de egészségesebben és folyamatosabban tudsz majd fogyni, nem mellesleg esztétikusabb is lesz a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!