Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Herbalife tapasztalatok?

Herbalife tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Lassan két hónapja szedem, F1 Shaket iszom napi szinten , és most kipróbáltam a samponjukat is . Sokat olvastam utána online de kb.csak a két véglet van valaki szidja valaki meg szét promozza. Jó lenne egy kicsit függetlenebb véleményekbe belelátni. A termék ára nem borsós de jelenleg vagyok annyira stabil anyagilag hogy fenntartsam. Az jobban érdekelne mennyire egészséges és mennyire válik be amit mondanak.Az a gond manapság már kb mindenről kimutatták, hogy káros továbbá midén ember más igy másképpen isnhatnak a dlogók ...Ügynökök kíméljenek.

2016. máj. 24. 01:39
 1/2 anonim ***** válasza:
38%

Nálam bejött. Anyit adtam el belőle, hogy fedezni tudtam a tavalyi luxus-nyaralásom.

Azért a zárójelben elárulom, a problémának nem a reklámok szerint, fejnélkül kell nekimenni.

2016. máj. 24. 06:49
 2/2 anonim ***** válasza:

OFF: "A termék ára nem borsós"

nem borsÓs, hanem borsOs - régen a bors nagyon drága volt, ellentétben a borsóval, ami mindenhol megterem.

ON: Maga a termék nem sokat használ és nem sokat árt, aki fogy töle, az azért, mert közben odafigyel arra, hogy mennyites mit eszik.

2016. máj. 24. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!