162 cm,54 kg vagyok, mennyi lenne szerintetek az ideális haskörfogat?
Hiába mondjuk egyeseknek, hogy a tükörbe ha belenéz stb... Sokan testképzavarosak, tehát pszichológiai esetek. Hiába mondjuk, hogy teljesen oké, ha ő kövérnek hiszi magát és bebeszéli magának, hogy kövér, akkor nyilván saját magára fog hallgatni és nem ránk.
Most visszatérve a kérdezőre: Teljesen rendben van a súlyod, egy grammot se kell fogynod. Haskörfogat? Mi a francnak? Mit kezdesz vele? Hastáncra szeretnél menni talán?
Ha zavar a pocid, akkor kezdj el mozogni és este ne egyél szénhidrátot.
81 cm? Wow, te még extrémebb vagy, mint én, gondolom, CSAK hason van akkor felesleged, izmod pedig minimális.
81 cm sok egy kicsit. A súlyod jó lenne, de egyébként az fontos, hogy mit látsz a tükörben és reng-e a háj a hasadon. Nekem ilyen számokkal (már ami a derékbőséget illeti s a magasságom is majdnem ez, csak 10 kilóval nehezebb vagyok) igen hájas a hasam, elég sokat kell még fogynom zsírból s persze izomra is nagy szükségem van.
De az nem érdekel, hogy mekkora lesz a haskörfogatom, de ami főleg nem érdekel, az a comb, vádli s ilyenek, ahol az izom miatt nem is jó a vékonyság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!