Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt?

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok 162 centi és 50 kg!Van akinek ez kövérnek de ez elég normális!A combom vékony,csak egy kis hasam van!Eddig mindig sportoltam,fogyókúráztam de mostanában egy fiú a suliból és a nagymamám és lekövérezett!Már alapból érzékeny vagyok de ez nagyon szíven talált!Mit csináljak?

2016. jún. 13. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen nagymamád van neked, szegénykém? Rendes nagymama egyrészt szereti az unokáját s maximum akkor kövérezi le, ha nagyon kövér, másrészt a tipikus nagyin pár nagyságrenddel több felesleg van, mint rajtad.

A fiú a suliból nem számít, a tinik e téren főleg megbízhatatlanok meg különben is.

Részvétem, szerintem beszélgess el a nagymamáddal, hogy mégis mi a baja és mi alapokon állítja ezt. Vagy valamelyik szülőd vagy akárki. S máskor ne csináljon ilyet, mert egy befolyásolható tinit komoly evészavarokba lehet kergetni családi beszólásokkal még akkor is, ha tényleg kövér. De te (nagyon helyesen) látod, hogy a súlyod egész normális s igazságtalan a beszólás. Nagyon fel tudnak háborítani az ilyen felelőtlen lekövérezések, főleg tinik felé, akik ebben a korban befolyásolhatóbbak és bizonytalanabbak tudnak lenni. Sokuk szerencsére tudja, mi merre, de van, aki nem, pedig később egészen oké, stabil emberré fejlődik, de ez egy kényes életkor és életszakasz...

2016. jún. 13. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 163 cm-hez vagyok 50 kg, és sokan azt mondják, sovány vagyok. Szerintem meg pont jó. Nem kell fogyókúráznod, biztosan nem vagy "kövér". A mamádat én sem értem, nekem az anyukám és a mamám mindig azt mondta, hogy egyek már rendesen, mert sovány vagyok, még akkor is, amikor 10 kilóval több voltam...
2016. jún. 14. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Már sajnos sokaknál megváltozott a kövérség és a normál súly jelentése. Scarlett Johanssonról is volt itt olyan kérdés, amiben a kérdező azon problémázott, hogy mások miét nem látják rajta, hogy kövér. Rengeteg olyan kérdés is van, ahol az ideális alak egy csontváz, múltkor egy olyan is volt a vágyott alakok között, amin a lány csípőjét keskenyebbre photoshoppolták, mint a feje.

Szóval már sok az ilyen torzult képű egyén, s nem is rejtik véka alá a véleményüket.

2016. jún. 14. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2016. jún. 14. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
A számok alapján szerintem rendben vagy :)
2016. jún. 15. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!