Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tud vlki segíteni?

Tud vlki segíteni?

Figyelt kérdés
160cm körül vagyok és 63kg.Kb 55kg-ra szeretnék lefogyni de sajnos a genetikám olyan hogy nagyon nehezen megy a fogyás.Vlki tdna segíteni összeállítani egy edzéstervet+étrendet amivel szeptemberig láthatóan változik az alakom ?

2016. jún. 13. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon komoly lehet az elhatározásod... máris mentegetőzöl, a "genetika" tehet mindenről, illetve arra nem veszed a fáradtságot, hogy beleásd magad a témába, másokkal állítatnád össze a melót.
2016. jún. 13. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Étrend:

[link]

Edzés:

[link]

2016. jún. 13. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért hiszed , hogy a genetikád tehet erről? Vágtál már bele fogyókúrába?! És nem használt 1 hét után? Akkor biztos a genetika az oka, persze. Szerintem először is regisztrálj a kalóriabázis.hu oldalra. Rengeteget segít. Szerintem mindent megtalálsz ott, és aztán már csak elszántság kell, és kitartás. Ami sajnos nekem már elfogyott. De ha újra belevágok, én is az oldal segítségével fogok próbálkozni.
2016. jún. 13. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mivel nem írtad, hogy miből tűnik úgy, hogy nehéz a te genetikáddal, de valóban van ilyen, hogy valakinek nehezebb, mint másnak. Nem mindenki tud akár csigatempóban fogyni csak mert nagyon igyekszik. De ha igazán sokat tesz érte, akkor el tud érni kalóriadeficitet, amivel már megy a fogyás. Lehet, hogy éheznie kell (ez alatt nem azt értem, hogy 1500 kcal alá megy, csak hogy pl. végigéhezi az estét - sajna ez nem mindenkinek járható út, nekem az alvásomat s a másnapomat teszi tönkre ez, én inkább étrendet változtatok s más trükköket vetek be), lehet, hogy sokat mozognia, ami neki kegyetlenükl nehéz (nekem 5 éve nem jön össze, érdekes dolgok ezek), de össze lehet hozni.

A genetika max. lassú anyagcserét ad, de azon is lehet valamit gyorsítani. Így is könnyen lehet, hogy meg se közelíti az ember egy született gyors anyagcseréjű, mozgásszegény életmódú s kicsit sem izmos ember szintjét, de ez van. Abból kell kihozni, amit lehet, amink van, ez az élet sok területén így van. Fogyni kvázi mindenki tud, hacsak nem extrém akaratgyenge vagy brutálisan korlátozott (nem tud mozogni s nem tudja befolyásolni az étkezését sem). A legtöbbünknek igazán jó kifogása nincs.

Amit én ajánlok: életmódváltás. Nem tudhatom, neked mi passzol, így konkrétat nem mondhatok, de nyilván rendes, egészségesebb ételek, nem pedig bolti rágcsák és édességek, sokaknak bejön a szénhidrátcsökkentés, de ha te a sok gyümölcstől fogysz könnyen, akkor csinálhatod azt is, van olyan érdekesen működő ember is. Hallgass a tested jelzéseire s olyan ételeket, olyan időzítést s mennyiséget használj, amivel jól, energikusan érzed magad. Megfelelő fehérjebevitel, megfelelő zsírbevitel, mozgás, ez mind fontos, már eleve az egészséghez.

Teljes testes erősítő edzést és aerobot ajánlok, néha kardiót.

2016. jún. 13. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Ki az a "Vlki"?
2016. jún. 13. 22:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok kedves válaszolónak igen is létezik hogy genetika miatt nehéz a fogyás csupán pár éve nem eszem semmi cukrosat és vizet+CUKORMENTES zöldteá iszom de semmi nem sikerül csak pár kiló szóval ha valami nem tetszik a kérdést illetően ellehet menni onnan ahonnan jöttetek mert nem jó érzés hogy tovább sértegetik az embert mert már így is mindennap megkapom a biztos nem akarod eléggé.Igen is eléggé akarom csak nehezen megy és az orvos is elmondta hogy genetika miatt mennek le nehezebben a kilók.Szóval gratulálok mindenkinek aki így viselkedik egy segítséget kérő emberrel,szégelje el magát mert rögtön a hibát keresi a másikban.Nem is írok többet mert ezt lehetetlen elmagyarázni az ilyen úgysem érti meg...
2016. jún. 14. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!