Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hét intenzív zabálással...

Egy hét intenzív zabálással hány kilót hízhat az ember?

Figyelt kérdés
Ha addig mondjuk napi 800 kcalt evett, és egy hétig folyamatosan zabál, nem csak nagy mennyiségeket de rossz hizlaló ételeket nagy mennyiségben?

2016. jún. 12. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Én könnyen hízó vagyok, a max amit magamra tudok zabálni, de az tényleg zabálás, napi 6-7-8 ezer kalória, az kb heti 1-1,5kg zsír, súlyba nyilván ugrik akár 5-6 kilót is a mérleg, elvégre a sok ch vizet köt meg. Olyan meg nincs h rossz hizlaló étel. Ha én rizsből eszek meg 7000kcal pluszt, vagy tortából a végeredmény ugyan az lesz: 1 kiló zsír.
2016. jún. 12. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
1-2 kg max.
2016. jún. 12. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem 3 kiló a maximum kb,de ebből nem mind zsír természetesen .Persze az is számít mennyivel lépi túl a kalóriakeretét az illető. Meg ha eddig 800 kcalt fogyasztott a test imádni fogja a bevitt kalóriát,és bőszen el is raktározza a nehezebb napokra :D

Szóval az egész hülyeség

2016. jún. 12. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nulla és pár kiló között, de az utóbbinak már igen kemény feltételei lehetnek, van, aki egy év alatt sem tud annyit hízni igen kemény zabálással sem. Az se mindegy, mennyire vékony a delikvens, mi az a zabálás (ha csak 3000 kcal/nap van, akkor elég nehéz kilókat hízni, 2 fölött pedig elvileg is lehetetlen). Persze ezt zsírban értem, 2 kiló vizet 1-2 nap alatt is fel lehet kapni, az nem jelent semmit.
2016. jún. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!