Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idö alatt válik az...

Mennyi idö alatt válik az étel amit elfogyasztunk zsirrá?

Figyelt kérdés
Na pontositok:Hizos vagyok.Tény. Fogyokurázok vagyis most már nem is csak nem eszek este.Midnennnap 2x eszek reggel ebéd,estére pedig csak olyasmit hogy alma vagy joghurt.És tegnap szülinapon voltam ettem egy tányér levest este 6kor és egy szelet sütit.Ez zsirrá válik azonnal nálam??Mindennap tornázok amugy,ahogy épp az nap birok,de ma nagyon kemény leszek magammal,ugye akkor nem vállik zsirrá a kaja amit megettem?Amugy is érdekelne ez,hogy ha eszek 1 héitig egyfojtában este akkor meghizom,vagy ha ma eszek de holnap nagyon nem akkor ez nem rakodik le?Na remélem tudtok választ andi.Elöre is köszi.Dia
2010. ápr. 12. 08:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Hat ha hizos alkat vagy akkor csak egyszer bunozz es ...annyi..azert mondom ezt mert en is az vagyok meghozza brutalisan hizos alkat..egyszer egyek meg egy torta szeletet egy nap es mar holnap meglatszik...Figyu bird ki en is azt teszem..valtoztass eletmodot...Reggelire egyel pl 2 szendvicset..vagy gaponapelyhet...vagy valami lightosat..ebedre amit foznek neked te sokat de ne is keveset..tudod te hogy mennyit..aztan meg menj sportolni!!!! Mozogni csak igy tudod megtartani a sulyod tudom mert en is igy vagyok vele...Ha megvan a mozgas legyen az torna bicikli sport jatekok...barmi vagy tobb oras seta...akkor mar nincs gond...persze ne egyel edesseget ..az edesseget lodd ki gyumolcsel...kenyeret azt fokepp ne mondanam hogy csak keveset egyel belole de aki hizekony alkat annak mindegy..esetleg zsomlet egyel de azt is csak olyan etelhez amihez nelkulozhetetlen a kenyer...es ebed utan mar csak vagy gyumolcsot (banan kivetelevel) puffasztott rizst vagy joghurtot egyel...nekem ez bevalt en igy is szoktam mar meg..hidd el elobb utobb ravisz a kenyszer hogy igy elj.....Szokd meg...
2010. ápr. 13. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!