Fiúk ti hány centivel hány kilósak vagytok?
Figyelt kérdés
Olyan 14-18 éves fiúk válasza érdekelne leginkább. Csak, mert én 175 cm-hez vagyok 59 kiló. Mivel olyan társaságba vagyok így kicsit túlsúlyosnak érzem magam. Kíváncsi vagyok ti "mekkorák" vagytok.2016. jún. 8. 15:33
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, minek írogatjátok be a felnőttkori súlyotokat egy 15 évesnek. Én is mondhatnám mostani fejjel, hogy hú de gebe, de ha megpróbálok visszaemlékezni, akkor kiderül, hogy 15 éves korom folyamán voltam 172-3-4-5-6-7-8 centi (épp erősen növő félben), és voltam hozzá 48-53 kiló. Semmi beteges, csak az a tipikus vékony-sovány gyerek, látni bőven ilyeneket mostanság is az utcákon. Nyilván hozzájuk viszonyít a kérdező. Én ebben a korszakban voltam a legvéznább, mivel az ember előbb nyúlik meg, a súlygyarapodás meg csak évekkel később követi. (Izmosodás, csontosodás, vállasodás...) Szóval 15 éves fejjel az 59 inkább egy elérhetetlenül nagy számnak tűnt volna. De nehogy azt hidd, hogy bárki túlsúlyosnak tart, az egyrészt jóval odébb van, másrészt mi vézna gyerekek mindent megadtunk volna érte, hogy cserélhessünk veled, hidd el nekem. Ráadásul én meg olyan közegben voltam, ahol még a vékonyabbak is mindig úgy 5 kilóval előttem jártak. Aztán 18 évesen voltam 182/62, az se valami sok, most meg vagyok 80 kiló, de e mögött jó pár év tömegelés és gyúrás kitartó küzdelmes munkája van.
13/13 anonim válasza:
15 eveshez az elég vékony én 15 évesen 68 kg voltam most 18 évesen 80 kg vagyok 185 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!