Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbálta-e valaki a 14 napos...

Próbálta-e valaki a 14 napos burgonya diétát?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?Ki mennyit fogyott?Nem érdekelnek a negativ kommentárok,hogy egészséges vagy sem.Gyorsan akarok lefogyni 7 kilót a nyaralásig.Az sem érdekel,hogy később visszajön.Szóval csak azok irjanak akik próbálták,vagy az ismerősük próbálta.
2016. jún. 7. 16:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Természetesen feltünt,de attól,hogy mások bunkók és gúnyolódnak,nekem miért kéne ugyanazt tennem?Ha csak egyetlen őszinte válasz érkezik én annak is örülök.
2016. jún. 7. 17:01
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
#10 tudod mit? Menj máshova trollkodni...
2016. jún. 7. 17:03
 13/21 crudy ***** válasza:
0%
citromost én most komolyan nem tudom h komolyan beszélsz e
2016. jún. 7. 17:12
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem vicces,hogy idejöttök trollkodni, mert lehet hogy a kérdés feltevője valóban olyan naív és elhiszi.

A kérdésre válaszolva pedig, nem tudok biztosat, akár lehet múködik is, viszont ha belegondolsz is józan paraszti ésszel, nem könnyű ennyi egy fajta ételt enni, meg nem is túl jó úgy hiszem a közérzetednek is. Tehát talán fogynál vele, nem kizárt, de szerintem érdemesebb valami más diéta után nézni amely nem egy fajta ételből áll és valóban tartható.

2016. jún. 7. 17:30
 15/21 anonim ***** válasza:

Nemcsak az gond, hogy egyfajta étel, 14 napig akár böjtölni is lehet (bár nem fogyási célból célszerű), de pont olyan ételt választani, aminek az összetétele köszönő viszonyban sincs az ember igényeivel s hormonálisan sem a fogyást támogatja...

Gyorsan fogyni nem lehet pusztán diétával. Napi 2-3 maratonnal már inkább, persze akkor sem sok evéssel. Megy le izom is, zsír is, de mit számít? Kiló ez is, az is.

Nem tudom, mi a krumplidiéta, de nagyságrendekkel célszerűbb ételeket lehet sorolni. A fehérje és a zsír is laktatóbb, ráadásul ezek esszenciális tápanyagok, a szénhidrát pont nem. Rost, zöldség, ezeknek is nagy értelme lenne. Pont a krumpli?

A tojás- és a zsírböjt (nem a tojásdiéta, az más) is értelmesebb, pedig azokat is rossznak tartom még gyakorlott ketósoknak is, akiknek "való".

2016. jún. 7. 22:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Olvastam már erről a diétáról (Potato Diet). Nekem nagyon fura, de végülis két hétbe senki nem hal bele. Érdekes kísérlet, bár én nem csinálnám, mert jó okkal kezdtem bele az étrendembe, amiben a krumplihoz hasonló keményítőbombák pont nem szerepelnek. Ha jól emlékszem, a zsiradékmennyiséget iszonyat alacsonyan kell tartani, és akkor elvileg működik. Hát, hajrá, kérdező, majd mesélj két hét múlva, tényleg leolvadt-e rólad a felesleg, és hogy érezted magad közben, kíváncsi lennék.
2016. jún. 7. 23:03
 17/21 A kérdező kommentje:
ma kezdtem...megirom,csak az utolso kommentelo miatt:)Bocs az ekezetekert,nem magyar az anyanyelvem es nincs ezen a billentyuzeten.
2016. jún. 8. 13:22
 18/21 A kérdező kommentje:
Megcsináltam,soha nem tudtam,hogy a krumplit ennyi féle káppen lehet elkásziteni:)Ennyi salátát meg soha nem ettem,mint most..szóval 2 hét -7,4kg!!!És semmi bajom,tele energiával:)
2016. jún. 20. 19:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Hű, ez nem semmi, gratula! :)

Azért remélem, most már valamilyen egészségesebb étrendet fogsz követni :) Írhatnál még később, sikerült-e a súlyodat tartani.

2016. jún. 20. 21:03
 20/21 crudy ***** válasza:
Egy hasznos infó. Ha valaki diéta elején van akkor a fogyást nem két hétben mérjük, inkább két hónapban.
2016. jún. 20. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!