4 napos krokettalapanyag felhasználható még?
Szerdán vacsorára házilag készült burgonyakrokett volt a köret, de borult a program, és nem tudott eljönni a társaság fele. A burgonya meg van hámozva, átnyomva, fűszerezve, liszttel összekeverve, már csak formázni és zsemlemorzsába hempergetni kéne.
Holnapi ebédhez felhasználnám, azóta persze hűtőben van tárolva, zárt dobozban. Ugye felhasználható még? Most megnéztem, ízre jó, külső elváltozás sincs. Nem szeretném kidobni, de persze azt sem, hogy bárkinek baja legyen belőle.
Nem használnám fel, mert - legalább is hosszú évek tapasztalata alapján - sütés közben derül majd ki, hogy megromlott, vagy nagyon kellemetlen mellékize lett.
Dobd ki és inkább készits másikat.
Off, de olyat csinálhatok, hogy ma este elkészítem a krumpli alapot, és csak holnap délelőtt panírozom/sütöm? Nem lesz időm holnap délelőtt megcsinálni, de ha 1 nap után megváltozik az állaga, vagy nem lehet már úgy sütni, mintha friss lenne, akkor inkább valami mást csinálok.
Szerintetek fél napot állhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!