Megettem egy zacskó Haribot, meg fog látszani?
Előző, ez nem igaz, még a zsírtól is lehet hízni, ráadásul extrém szénhidrátszegény étrendben. Beépül a felesleg még magas inzulinszint nélkül is. Jól is néznénk ki, ha eldobnánk az értékes tápanyagokat. Ahogy a mókus is felhízik a diótól (tudom, hogy van benne ch, de nem sok, de mondhatnék mást is), az emberben is lehet efféle evolúciósan, mert bár van, aki feleslegnél anyagcserét gyorsít, a többség inkább elraktározza.
Nem tudom, a kérdező akar-e fogyni még, mert az megint egy más téma, a fogyáshoz egyértelműen kalóriadeficit kell, a közel nulla szénhidráttal sem megyünk a világon semmire, ha nincs deficit.
Utolsó, azért azt is számításba kell venni, hogy a zsír és a fehérje jobban eltelít, kevesebbel is jól lehet lakni, ezért nehezebb belőle túlenni magad. Az én étrendemben az összes szénhidrát zöldségekből és gyümölcsökből, és 2-3 kanál mézből származik, és így is jó, ha el tudom érni a napi ajánlott kalóriabevitelemet, nem eltúlzott fehérje- és zsírmennyiség mellett.
15-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!