Megettem egy zacskó Haribot, meg fog látszani?
1100 kalória koplalás.
Ha azt hiszed, hogy egy zacsi gumicukortól el lehet hízni és meglátszik rajtad, az testképzavar, étkezési zavar.
Gond van a fejedben.
Szerintem nem fog meglátszani. Néhanapján beleférhet egy kis édesség, bár inkább ne tömény cukorból és nulla hasznos anyagból álló vackokat egyél. Tényleg jobb pár kocka csoki.
Nekem nem tűnik olyan kevésnek az 1100-1200 kalória. Én 163 cm/50 kg vagyok, nő, ülő munkát végzek, nem mozgok túl sokat. Kíváncsiságból megnéztem a kalóriaigényemet, 1400 kcal jött ki a kalóriabázison. Kb. ennyit vagy ennél kevesebbet szoktam enni, éhezés nélkül, és tartom a súlyom 8 hónapja.
Ne csak a kalóriákat figyeld, legyen meg a napi fehérjeminimumod értelmes fehérjékből, és valamennyi zsiradék is, ha egészségesen akarsz fogyni.
Nézd meg és gondolkogy el :
Elég precíz mérőműszerekkel kimutatható a mm törtrésze.
De amúgy meg fog látszani, főleg hogy üres a zacskó, és valami van a kukában.
Ja hogy rajtad? Nem.
A súlyodon nem fog meglátszani akkor sem, ha hetente megeszel egy zacskóval.
Inkább az a gáz, hogy a Haribóval együtt volt 1100 kcal az egész napi kajád. Nem hiszem, hogy ekkora mennyiségű étellel elég tápanyagot kapott a tested a tegnapi napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!