Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem egy zacskó Haribot,...

Megettem egy zacskó Haribot, meg fog látszani?

Figyelt kérdés
Ma összesen 1100 kcalt ettem, ma már nem eszek többet. Ebbe az 1100-ba tartozik bele a Haribo gumicukor (376 kcal, 90 gramm). Sajnos nem bírtam kj, hogy ne egyek édessèget, utólag kicsit bántam. :// szerintetek meg fog látszani, vagy nem? Már egy hete csak 1000-1200 kcal között eszek és ma már nem eszek többet. (Még 1 hétig folytatom ezt a kcal számlálást, azaz max 1200 kcalt eszek.) Mit gondoltok?

2016. jún. 6. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ja és ha édességet akarsz, egyél édességet, akár 400 kcalnyit, de ne gumicukrot, hanem normális ételt, cukor sem kell bele, max. ami a gyümölcsökben van. Epres zabkása vagy túrókrém, piskóta vagy bármi más értelmes. A csoki is klasszisokkal jobb, mint az üres cukor (igazából a csokit egész jó ételnek tartom, ha nincs benne cukor. vannak benne esszenciális tápanyagok és cukor nélkül szénhidrátszegény is. ráadásul kevés is élményt ad, egy kockánál pedig még a cukor is igazán minimális, főleg ha tömény étcsoki).
2016. jún. 6. 16:53
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted hogyan látszana meg 400 kcal plusz? Hirtelen nagyobb lesz a feneked? Oké, nem tartozott bele a diétádba a Haribo, ennek ellenére megetted, túl vagy már rajta, inkább élvezd, hogy ettél egy kis édességet. Ekkora mennyiségű gumicukor nem tud meglátszani a súlyodon.
2016. jún. 6. 17:08
 13/24 anonim ***** válasza:
De ez még nem is plusz, hisz a picike kalóriakereten belül volt... Nem volt egy jó nap, de nyilván esélytelen, hogy hízzon. Ha az 1200-on felül ment volna be, akkor se hízna, max. nem fogyna. S ha a kalóriaigényén felül ette volna, akkor hízhatna egy picit, de persze pár deka hízást nem lehet látni...
2016. jún. 6. 17:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

1100 kalória koplalás.

Ha azt hiszed, hogy egy zacsi gumicukortól el lehet hízni és meglátszik rajtad, az testképzavar, étkezési zavar.

Gond van a fejedben.

2016. jún. 6. 17:38
 15/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fog meglátszani. Néhanapján beleférhet egy kis édesség, bár inkább ne tömény cukorból és nulla hasznos anyagból álló vackokat egyél. Tényleg jobb pár kocka csoki.

Nekem nem tűnik olyan kevésnek az 1100-1200 kalória. Én 163 cm/50 kg vagyok, nő, ülő munkát végzek, nem mozgok túl sokat. Kíváncsiságból megnéztem a kalóriaigényemet, 1400 kcal jött ki a kalóriabázison. Kb. ennyit vagy ennél kevesebbet szoktam enni, éhezés nélkül, és tartom a súlyom 8 hónapja.

Ne csak a kalóriákat figyeld, legyen meg a napi fehérjeminimumod értelmes fehérjékből, és valamennyi zsiradék is, ha egészségesen akarsz fogyni.

2016. jún. 6. 20:55
 16/24 anonim ***** válasza:

Nézd meg és gondolkogy el :

[link]

2016. jún. 6. 23:33
 17/24 anonim ***** válasza:

Elég precíz mérőműszerekkel kimutatható a mm törtrésze.

De amúgy meg fog látszani, főleg hogy üres a zacskó, és valami van a kukában.

Ja hogy rajtad? Nem.

2016. jún. 7. 01:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül az alakomra gondoltam, hanem a súlyomra inkább.
2016. jún. 7. 09:27
 19/24 anonim ***** válasza:

A súlyodon nem fog meglátszani akkor sem, ha hetente megeszel egy zacskóval.

Inkább az a gáz, hogy a Haribóval együtt volt 1100 kcal az egész napi kajád. Nem hiszem, hogy ekkora mennyiségű étellel elég tápanyagot kapott a tested a tegnapi napon.

2016. jún. 7. 12:57
 20/24 A kérdező kommentje:
1350 kcal is koplalásnak számít még? Vagy 1200?
2016. jún. 7. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!