Mennyi idő alatt tudok 14 kg-t fogyni?
Hát az elég érdekes, mert 100 kcal még az életben maradáshoz is alig elég... Valószinüleg a szervezeted eközben szépen lassan épül is le, amihez grat.
Mondjuk én soha sem értettem, hogy aki tudja magáról, hogy egy (esetenként) halálos betegsége van, miért nem tesz ellene?
Tehát: a hízástól félsz,de attól, hogy undorító leszel csont és bőr állapotban, hogy keserves kínok közt fogsz fiatalon meghalni, attól meg nem?
Tudod, hogy azok a testépítők, akiknek tökéletes alakjuk van, jól kiszámolt TÖMEGNÖVELŐ étrend alapján étkeznek?
Az erősítő gyakorlatokat teljesen feleslegesen csinálod, ugyanis megfelelő mennyiségű tápanyag hiányában csak leépülnek a izmok?
Tudod, hogy a szülőket mennyire meg tudja viselni a gyermekük halála?
Van róla fogalmad, milyen rohadt drága egy temetés? megérdemelsz annyit ilyen hozzáállással?
Szerintem sürgősen menj pszichiáterhez! :/
Küldj nekem is képet, kíváncsi vagyok. Ha szeretnéd én is küldök magamról, érdekelne mást reálisan látsz-e.
Sajnos az anorexiával az a baj, hogy a betegek nem ismerik el, hogy gondjaik vannak.
Ezért mondhat neked Vera akámilyen érvet, hiába van igaza, és hiába jogos ami mond, mindig jönni fog a de...Leírhatnám még egyszer, amiket ő írt, esetleg még más érveket is, de gyanítom nekem sem hinnéd el. :(
Ha a jelenlegi orvosod nem tud kihozni az állapotodból, keress egy másikat, mert kórház lesz a vége. (esetleg temető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!