Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kínai gyorsbüfés kaja...

A kínai gyorsbüfés kaja nagyon hízlal? Például tésztával.

Figyelt kérdés
Nem arra gondoltam, hogy mindig ott egyek, de ha pl. van annyira hízlaló mint 1 pizza? Vagy egyek ott néha nyugodtan?:)
2010. ápr. 11. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát a tészta eléggé hizlal, inkább rizzsel edd, ha ez is szempont (szerintem finomabb is vele, de ez egyén ízlés kérdése). Amúgy egy pizzában sokkal több a kalória szerintem, sok sajt, meg egészségtelen felvágottak. Bár a kínaiban csak a jó ég tudja, mi van... :S
2010. ápr. 11. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Vagy akkor eszem magában a szószt, az úgy még finomabb. :)

2010. ápr. 11. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha pirított (barna)tésztát adnak az csak egy kicsit(!)hízlal egy adag kb.200kcal.A hús ált.csirke(mell)abban is kevés a kcal.Szerinted a kínaiak miért olyan gebék?Mert egyfolytában a csirkemellen és a pirított tésztán élnek.Ehetsz a kínaiban.
2010. ápr. 11. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a tészta pirított, még ugyanolyan fehér lisztből van, tehát ugyanannyira egészségtelen és hízlal.

Emberek!!! Szerintetek a kínai kaja mitől édes???

Hát tutira nem a nullkalóriás édesítőtől...

Kérdezőnek a válasz: igen, hízlal. Ennek ellenére nyugodtan egyél ott néha. Mondjuk havonta egyszer.

Pizza: Don Pepénél van diétás, az állítólag tényleg jobb, mint a hagyományos. (Finomabbnak minden esetre finomabb.) Persze az is mértékkel.

2010. ápr. 12. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!