Mi bajom történne, ha egy hétig napi 3x100 g mogyorót ennék?
Figyelt kérdés
Amugy is 3x eszem egy nap. A mogyoró elveszi az étvágyam. Nem tervezem, bár nem tűnik rossz ötletnek.2016. jún. 3. 19:44
11/13 anonim válasza:
ebbe a mogyoróba van 1800 kcal, ebből annyi kva sok hús,zöldség,rizs,zabpehely stb-t lehetne enni, h lehet nem is bírna annyit letolni, 300gr mogyorótól meg tuti egész nap éhes lesz, mert kb nem lesz semmi a gyomrába
12/13 anonim válasza:
Lényegi változás nem lenne, sok benne a kalória, viszont az fix, hogy minimum évekre megutálnád a mogyorót :)
13/13 anonim válasza:
Napi beviteled az én mogyoróadataimmal (Kalifa sótlan):
1806 kalória - 75 fehérje - 30 szénhidrát - 150 zsír
Egyébként el kell hogy mondjam, én is gondolkoztam azon, hogy amikor csalónapot tartok, benyomok ennyi mogyorót, és akkor csak azt eszem aznap. Imáááádom, engem is nagyon laktat és nem tudom megunni, és rossz, hogy mikor rendesen számolom a napi kalóriabevitelem 10-20 gramm fér bele aznap. :( És alig tudom megállni... Szóval lehet tényleg lesz egy ilyen csalónapom, de azt nem tudom, hogy egy hétig milyen hatással lenne rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!