Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történne, ha 1 hétig csak...

Mi történne, ha 1 hétig csak fehérjeturmixon + vitaminokon élnék?

Figyelt kérdés

Van rajtam felesleg, szóval ch-t onnan tudna venni a szervezetem...

Ez csak egy kérdés, nem komoly, de elméleti szinten mi történne? Úgy, hogy mellette heti 5 nap súlyzós edzéseket tartanék.

2010. jún. 24. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

én 1 hétig tejet ittam v. kefirt + vitamin + mozgás

egyszer 3kg-ot, máskor meg 4kg-ot fogytam

2010. jún. 24. 01:17
 2/5 anonim ***** válasza:
és mi lenne a hét letelte után??
2010. jún. 24. 06:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Minimális szénhidrátot még a szálkásító testépítők is fogyasztanak, gondolom nem véletlen. Egyébként az extrém szénhidrát megvonástól lehet hogy fájna a fejed, tízig sem tudnál elszámolni, rettenetesen büdös lenne a leheleted és mindened, és feltehetőleg nem lenne erőd 5 napon át súlyokat emelgetni sem. És valószínűleg a széklettel is problémáid lennének.
2010. jún. 24. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:

A vitaminokat tablettában érted? Nem szívódnának fel.

De ha zöldség formájában eszed, akkor sem, ha nem eszel hozzá zsírt (lásd zsírban oldódó vitaminok), a már rajtad lévő zsír nem számít. :)

Plusz ha nem eszel rostot, nem fogsz tudni produkálni. (Nem tudom, a turmixban van-e rost, sose érdekelt a téma.)

2010. jún. 24. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szilárd kaja nélkül szerintem kikészülne a gyomrod. Minimum nagyon szarul lennél, de ha gyenge a gyomrod, lehet komolyabb baj is.
2010. jún. 24. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!