Mi történne, ha 1 hétig csak fehérjeturmixon + vitaminokon élnék?
Figyelt kérdés
Van rajtam felesleg, szóval ch-t onnan tudna venni a szervezetem...
Ez csak egy kérdés, nem komoly, de elméleti szinten mi történne? Úgy, hogy mellette heti 5 nap súlyzós edzéseket tartanék.
2010. jún. 24. 01:10
1/5 anonim válasza:
én 1 hétig tejet ittam v. kefirt + vitamin + mozgás
egyszer 3kg-ot, máskor meg 4kg-ot fogytam
2/5 anonim válasza:
és mi lenne a hét letelte után??
3/5 anonim válasza:
Minimális szénhidrátot még a szálkásító testépítők is fogyasztanak, gondolom nem véletlen. Egyébként az extrém szénhidrát megvonástól lehet hogy fájna a fejed, tízig sem tudnál elszámolni, rettenetesen büdös lenne a leheleted és mindened, és feltehetőleg nem lenne erőd 5 napon át súlyokat emelgetni sem. És valószínűleg a széklettel is problémáid lennének.
4/5 anonim válasza:
A vitaminokat tablettában érted? Nem szívódnának fel.
De ha zöldség formájában eszed, akkor sem, ha nem eszel hozzá zsírt (lásd zsírban oldódó vitaminok), a már rajtad lévő zsír nem számít. :)
Plusz ha nem eszel rostot, nem fogsz tudni produkálni. (Nem tudom, a turmixban van-e rost, sose érdekelt a téma.)
5/5 anonim válasza:
Szilárd kaja nélkül szerintem kikészülne a gyomrod. Minimum nagyon szarul lennél, de ha gyenge a gyomrod, lehet komolyabb baj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!