Kalóriaszámlálás + ennyi mozgás milyen eredményt fog hozni mennyi idő alatt?
Elkezdtem a kalóriaszámlálást, mellé elkezdtem mozogni. Sajnos nem bírom a futást túl jól, így itthon szoktam tornázni napi 30 percet egy héten 5x, mellé mindennap csinálok 100 guggolást, ezen kívül sétálok 1 órát (kb 4-4,5 km). Nincs túl sok időm, mert későn érek haza, így biciklizni nemigen tudok eljárni, itthon pedig sajnos nincs szobabiciklim. Szerintetek így eredményes lehet a fogyásom? Nagyjából egy-másfél hónappal később már meg fog látszani az eredménye?
Adataim: 162 cm/61 kg, napi 1000-1300 kcalt eszem, nem eszek semmilyen édességet a diéta alatt.
Köszi előre is!
Nem nyilván nem erről van szó. :) lehet, hogy félrértettük egymást.
Még egy kérdésem lenne, ilyen ütemben mennyit fogok fogyni egy hónap alatt? Valamelyikőtök azt írta, hogy tuti h fogyni fogok ha ennyit eszem + mozgok, de kíváncsi lennék rá, h mennyi idő alatt mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!