Melyik a jobb diétában?
Figyelt kérdés
Diétában általában kb olyan 3 óránként enni kell. Tegyük fel én ettem délután 16:30 körül, legközelebb már csak este 22 :30 körül tudnék.Ugye itt kimarad egy étkezés, vagyis tudnék enni de csak olyat ami nem előírt. Szóval inkább csaljak kicsit vagy ne egyek inkább?2016. máj. 30. 21:33
11/13 A kérdező kommentje:
Szóval akkor azt kell megtudnom, hogy hány kiló vagyok zsír nélkül és akkor annyi fehérje? Van erre valami képlet, stb?
2016. máj. 30. 23:14
12/13 anonim válasza:
Hát én éhen is halnék, ha fél öt után semmit sem ennék... Az esti evésről azt gondolom, hogy alvás előtt 2-3 órával érdemes utoljára enni, hogy pihentetőbb legyen az alvás. Ettől azért szükség esetén el lehet térni, de akkor a lefekvés előtti étkezéskor ne egyél nehezen emészthető ételeket. Az persze érdekes kérdés, hogy ki mit tekint nehéz ételnek. Én 8-9 után már csak teát vagy vizet iszok, de egy kis leves se rossz (persze nem bableves :)).
Ha olyan helyre megyek, ahol nem elérhető a számomra megfelelő étel/ital, viszek magammal, ha mást nem, egy gyümölcsöt vagy valami magot, esetleg egy kis flakonban turmixot. Utálok éhezni.
13/13 anonim válasza:
Nem kell képlet, elég, ha tippelsz, nem kell pontosan tudni :) Talán ezért nem a zsírmentes testsúlyt használják a testépítők sem, pedig az lenne az igazán korrekt. Hanem a leszálkásítottat. Amiben benne van a kötelező felesleg is, ez férfiaknál elég kicsi, nőknél több, persze normál embernél, aki nem akar igazán szálkás lenni, még több, de pár kiló nem számít, ahogy az sem, hogy 1,9 vagy 2,0 a szorzó a fehérjénél (sokszor 1,5-2 az alkalmazott, de van, aki 1-gyel épít izmot, no, azt már ki kell tapasztalni, ahogy azt is, ha valakinek 2 fölött kell, állítólag előfordul. de a többségnek a 1,5-2 teljesen jó). Szóval nem kell annyira pontosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!