Mennyi idő alatt fogyok le Szerintetek?
Figyelt kérdés
Egy hete elkezdtem diétázni. Ez azt jelenti,hogy a cukrot és a cukrozott dolgokat elhagytam. Nem eszem kenyeret,tésztát. Csak vizet és gyógyteákat iszom. Keményen súllyzózom,futó gépezem és tornázom. Az edzés napi 2-3 óra. Kb.mennyi idő alatt fogyhatok x kg-ot augusztusig? Most 165 cm és 85 kg vagyok. ( szülés után maradtak a kg-ok.)2016. máj. 30. 14:48
1/5 anonim válasza:
80 kilóról lementem 60 kilóra évekkel ezelőtt, 3,5 hónap alatt . Rendszertelenül étkeztem, sokat stresszeltem és akkor kezdtem el dohányozni .
2/5 A kérdező kommentje:
Ilyen időszakon én is átmentem és akkor 56 kg voltam. Rengeteget dohányoztam,alig vagy nem is ettem. Most már 4 és fél éve nem dohányzom. Tartottam azt a 65-67 kg-ot,de 2 éve született egy kisfiam és 15-20 kg felesleg maradt. Főleg hason,csípőn,combon és fenéken.
2016. máj. 30. 15:02
3/5 anonim válasza:
Ezzel augusztusig legrosszabb esetben is 10-15 kilónak le kell mennie. De szerintem a napi 2-3 órát nem sokáig fogod bírni, az rengeteg edzés!!
4/5 Noblesse Oblige válasza:
Ha már 2-3 órát edzel (ami nem tudom a te olvasatodba mit takar, mennyire intenzív és milyen formában van jelen) akkor én csak minden másnap tenném ezt. Az izomnak is kell regeneráció, különben megszakad.
5/5 A kérdező kommentje:
A 2-3 órás edzés az úgy megy,hogy az első egy óra intenzív pihenő nélkül. A maradék két órában már fél óránként pihenek 10 perceket. Egy hete csinálom így. A hétvégén pihentem.
2016. máj. 30. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!