Az jó ha futópadon 6,5-7,5 esetleg 8as tempóban, , futok" 20 percet majd?
Figyelt kérdés
.. Majd haspres 3x25, kulsocomb távolítas 3x25, ugyanígy comb közelítés, labnyujtas, ismét haspres és a végén 20 perc futó padon 6,5-7-és tempó 10% emelkedő. Mindent kb 20-25 kilós súllyal? Ez jó zsír égetés lenne? (Esetleg 10-15 perc taposogep)2016. máj. 19. 08:21
1/11 anonim válasza:
én a gyakorkatokat a futàs elé tenném, így nagyon ki fogsz fáradni, próbáld ki egyszer, h milyen fordított sorrendben
2/11 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor a fogyás hoz ez így rendben van ?
2016. máj. 19. 10:27
3/11 anonim válasza:
A zsírégetés elsősorban étrendi kérdés. Ha az rendben, akkor fogyhatsz.
4/11 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond, mert mnem eszek semmit :) Köszi
2016. máj. 19. 13:55
6/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy károsak. .. csirke mell, főt illetve sült tojást :) k.uborka meg paradicsom..ennyi. És befőttes barackot este ha éhes vagyok..
2016. máj. 19. 14:16
7/11 anonim válasza:
Nem ártana tudni,mi az a tápanyag. Estére tolsz egy cukorbombát? Nem éppen ideális.
8/11 anonim válasza:
Ne befőttes barackot egyél, és ha már akarsz valami édeset, inkább a zabkására szavazok reggelire
este max cukormentes joghurt, túró édesítve ha édeset kívánsz.
Fogyásra jó szerintem a tempó, de edzettségi szintedtől függ, lényeg, hogy olyan tempót válassz amit tudsz egyenletesen tartani. Majd ha gond nélkül lefutod ezt a 20 percet variálhatsz még intenzitásnöveléssel.
Én bemelegítésként gyalogolnék emelkedővel, utána súlyzózás, majd a 20 perc futás.
Vagy súlyzózás egyik nap bemelegítéssel és levezetéssel, és másik nap futás- taposógép.
9/11 A kérdező kommentje:
Rendben Köszönöm. De akkor nem jó a barack estére?
2016. máj. 20. 08:04
10/11 anonim válasza:
Ha gyümölcsöt akarsz enni,akkor inkább azt a nap első felében tedd! Ja és nyersen, ne befőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!