A zsírégető folyadékot hogyan kell használni?
Tudom, kicsit hülyén van megfogalmazva a főkérdés, de arra vagyok kiváncsi, hogy ezek a zsírégető folyadékok önmagában ihatóak (természetesen a napi adag figyelembevételével), vagy vízbe be kell belekevernem és úgy meginni?
Elnézést a bugyuta kérdésért, kicsit még tudatlan vagyok ezen a téren, és a boltban a hölgy nem tudta megmondani, ráírva pedig nincs.
igen, l-carnitine -ről van szó! Képet nem tudok róla küldeni mert közben dolgozom. Az adagolás rajta van, csak az nincs, hogy önmagában kell meginni, vagy vízben feloldani azt az adagot.
Nem tudom, hogy a válaszolók többsége miből gondolja, hogy nem diétázom és nem mozgok, hanem csak önmagában a fotelban szeretném kortyolgatni egy film mellett. :D
Lehet, hogy hülyén fogalmaztam meg, tehát rendes zsírégető, annyi, hogy nem tabletta, hanem iható formában van kivitelezve.
Köszönöm azért a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!