Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak kellene lennem?

Hány kilónak kellene lennem?

Figyelt kérdés

Hány kilónak kellene lenni egy 16 éves lánynak, aki 167 centi magas?

Mennyi a normál súly?

Sajnos, hogy is mondjam....nagyon, nagyon túlsúlyos vagyok, és nagyon nehéz elkezdeni az életmód váltást, de nem megy.....ebben is segítséget szeretnék.

Nem tagadom, az igazság az, hogy 16 éves lány létemre........ 160 kg vagyok. :'(

Mindenkit megkérek, hogy ne piszkáljon, eleget kapok az utcán és mindenütt ahol látnak.

Ha tudni szeretnéd miért vagyok ilyen túlsúlyos és segíteni is tudnál akkor írj privát üzenetet, örömmel fogadom.

Remélem kapok valakitől segítséget.

2016. máj. 17. 00:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na a pajzsmirigy alulmukodes az bizony semmiben sem gatol! Egyaltalan nem szabad ezzel mentegetozni meg akkor sem, ha nem mentegetozesnek szanod! Nekem pontosan ugyan ez a problemam!! Csak en eloszor olyan gyogyszert kaptam ra, amitol fel ev alatt 20 kilot hiztam es a borom szaba szet repedt a hirtelen hizastol. Aztan joforman semmit nem ettem, csak leadjam, de meg a lelegzetveteltol is csak hiztam. Vegul raszantam magam a mozgasra es ugy sikerult leadnom kb a felet annak a huszasnak. Nekem a pajzsmirigy alulmukodes miatt szinte nulla az emesztesem. Ugy kepzeld el, hogy amit megeszek, azt van, hogy egy hetig se "latom viszont", csak ha behashajtozom magam. Ennek koszonhetoen barmit eszek, hizok, mint az allat... Miota rendszeresen mozgok, azota tudom tartani a 68-70 kilot a 178 centis magassagomhoz. Nagyon lassan, de ez meg csokken is. Csak a mozgast nem szabad feladni. Neked mozgasra van szukseged! Csak azzal, hogy nem eszel rendesen, nem fogsz kulonosebben fogyni. A testsulyod cipelese miatt van egy minimalis izomzatod. Ha elkezdesz csupan a kaloria csokkentessel foglalkozni, akkor a szervezeted ezt a kis izomzatot fogja bontani. Nem a zsirt! Az izomzatot! Ha viszont megfeleloen etkezel, nem ehezteted magad, edzel, akkor az izomzatod megfelelo tapanyagot kap a fejlodeshez es bomlik a zsir.
2016. máj. 17. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, ezt leírhattad volna, hogy van ez a betegséged, mert így gondolom más a helyzet. Én legalábbis visszaszívom, amit mondtam, mert ehhez nem értek semennyire. Beszéld meg első körben a háziorvossal, hogy mit kéne csinálni.
2016. máj. 17. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is pajzsmirigy alaulműködésem van ( még 6-7 kilót szeretnék leadni ami a legnehezebb. De így is szépen alakulok ja és majdnem 10 évvel idősebb vagyok nálad)

Ha gondolod írj rám és adok pár tippet.

2016. máj. 19. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!