Kövér vagyok? 14/l
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 59 kg. Mindenképp szeretnék fogyni.
Nagyon kövér vagyok?
14/L
2016. máj. 16. 17:41
1/15 A kérdező kommentje:
Az egyik kép kétszer is bekerült. Itt a másik. Bocsi :)
2016. máj. 16. 17:43
2/15 anonim 

válasza:

Szerintem inkább csak az átlagtól izmosabb. Nagyon brutálisan sok hájat igy kép alapján nem látok rajtad. Sportolj és egyél egészségesen. Nulla cukor, fehérlisztes dolgok minimalizálása, fõképp lassan felszivódó szénhidrátok fogyasztása, mértékletes evés. Nem lesz gond. ;)
3/15 anonim 

válasza:

Nem tudod, mit jelent az, hogy kövér.
4/15 anonim 

válasza:

Szerintem aranyos kis pocid van,nem fontos fogyni!
5/15 anonim 

válasza:

max 1 picit.
5kg-t ledobsz azt jó az úgy.
6/15 anonim 

válasza:

Dehogy vagy kövér.
Az meg nem baj, ha nem zörögnek a csontjaid. :)
7/15 A kérdező kommentje:
Egyébként futni járok es otthon is eddzek. Szoval dolgozom azon h lefogyjak:) Koszi a valaszokat. Es jol esik hogy nem tartotok kovernek mert en sajnos annak tartom magam:/
2016. máj. 16. 18:41
8/15 anonim 

válasza:

Ha idősebb lennél, most randira hívnálak. :)
9/15 anonim 

válasza:

Nem vagy szálkás (miért is lennél az), de szerintem sincs fogalmad arról, hogy mi a kövér... Egész csinosnak látszol a képeken :) Egészségesen és lassan fogyhatsz egy picit, az még belefér, de ennyi s így se nézel ki azért rosszul.
10/15 anonim 

válasza:

A múltkor Scarlett Johanssont és Sansa Starkot kövérezték itt le, szóval egyeseknél mára nagyon megváltozott a szó jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!