Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a mai napomról?

Mit gondoltok a mai napomról?

Figyelt kérdés

Ma: 2 tükörtojás, 1 nagy zöldalma, 3 mini spanyol mandarin, 1 szelet vajas kenyér, 6 koktélparadicsom, 2dl póréhagymaleves (117kcal), 2 puffasztott búza, fél liter topjoy őszibaracklé (19kcal/dl)

Ilyeneket szoktam enni. Máskor müzli szelet, gyümik, párolt zöldség, jóreggelt keksz, light natúr joghurt.

1-2 hetente nem eszek 2-3 napig, csak gyümilevet, teát iszok.

Havonta egyszer kapok vaníliás táskát reggelire, mert megsajnálnak, hogy koplalok. Kenyeret csak menstruáció alatt vagy előtt eszem (teljes kiörlésű rozskenyér, vagy vornkron brott diat, graham zsemle max.).

Tésztát, rizst, krumplit, zsíros húsokat soha.

Néha egy hétig csak sóskalevest, zöldséglevest, spenótlevest, paradicsomlevest eszem és max. 2 főtt tojás/nap.

Ritkán főzök, de akkoris valami halat (vörössügér filé, lazac, tonhal) készítek el zöldségkörettel.

Nem iszom kávét, cappucinot, nem cukrozom a teát, méz se.

Előre elkészített, boltban vásárolható sütemények, kekszek, soha (csak alacsony kalóriás jóreggelt keksz, vagy cukorbetegeknek készült mini keksz 3 havonta, annyira nem kívánom!).

Felvágottakat, sajtokat se eszem.

Semmi csoki, cukor, túrórudi, tejszelet, gyümölcsös joghurt, puding....

Nem fogytam semmit. Sokat eszek szerintetek?

2010. ápr. 9. 15:59
 1/9 anonim válasza:
Nem eszel sokat szerintem. Sportolsz valamit?
2010. ápr. 9. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem, dehogyis! Ez egyáltalán nem sok!

Nem biztos, hogy ilyen sűrűn kéne lénapokat tartani. Kérdezz meg erről egy szakembert, akiben megbízol, mert nagyon mások a vélemények.

Szerintem nagyon egészségesen élsz, egy kicsit már túlzásba is viszed :P (Ha lehet egyáltalán olyat)

Ha nem fogytál, kezdj el valami sportot. Ússz, kocogj, vagy gyalogolj, bringázz, táncolj, vagy kezdj el valami csapatjátékot, stb. Rengetegféle sport van, biztos megtalálod a neked valót.

2010. ápr. 9. 16:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Napi egy órát futok, fél órát biciklizem. Hetente 1-2x alakformáló torna / aerobic / pilates.
2010. ápr. 9. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

:O Ez akkor nagyon fura. Nem lehet, h nincs miből fogynod? :P

Azért kérdezz meg egy szakembert.

2010. ápr. 9. 16:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem kell szakember, csak olvass bele itt néhány topikba.

Azért nem fogysz, mert koplalsz. Éhezik a szervezeted és minden tartalékol, amit beviszel. Ráadásul nem is jó, amit megeszel.

A mai adagot jó lett volna, ha úgy írod le, hogy reggeli, ebéd, vacsi, így összevissza nem sokat mond. Ami látszik: nem ettél fehérjét, és alig volt zöldség. Helyette ittál fél liter cukros lötyit (mindegy, mennyi a kalória benne), de ha megkívántad, miért nem csak 2 decit ittál?

Még a 100%-os gyümölcslé is hízlal (kivéve a frissen facsart, bár abban is van gyüm.cukor, de legalább egészséges), a többi marketing.

Műzli szelet cukros - hízlal. Jó reggelt keksz - hízlal, nézd meg a papírját, mielőtt bedőlsz annak, hogy "most 50%-kal kevesebb cukorral" (mihez képest? még így is tele van szénhidráttal, a rosszabbik fajtából - az, hogy egészséges, megint csak a reklám). Kb. annyi kalória van benne, mintha megettél volna egy szelet kenyeret normális sonkával, sajttal, zöldséggel. Csak az jó lett volna, a keksz meg sz*t se ér. Erre aztán van értelme light joghurtot enni... (Maga a joghurt jó, csak nem értem, miért light, ha közben édes kekszet eszel.)

A vaníliás táskát ne is említsem... mondjuk havonata 1-szer nyugodtan megeheted, de tömény cukor, liszt, semmi vitamin meg rost. Nem lehet leveken és leveseken élni napokig, de ez láthatod, koplalsz és nem fogytál. A sajt is kellene, meg a tejtermék. A hús meg főleg!

Őszintén szólva azt csodálom, hogy még van erőd felkelni.

Reggeli: teljes kiörl. kenyér 1 nagy vagy 2 kicsi szelet, felvágott, sajt, sok zöldség, többféle. Ne darabra edd, hanem sokat! Ha gyümölcslét akarsz inni, akkor reggelire, és 1 pohárral. Minden nap kell szénhidrátot is enni.

Tízórai, uzsonna: natúr joghurt vagy gyümölcs.

Ebéd: párolt zöldség vagy saláta hússal. Normális adag, lakj jól. Lehet leves vagy főzelék, ha nincs benne fehér liszt, ill. a levesben tészta.

Vacsi: mint az ebéd, csak kevesebb.

Fogyni csak ésszel lehet.

2010. ápr. 9. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Másodiknak: ez egyáltalán nem egészséges, kicsit sem, nemhogy túlzottan. Attól, hogy valaki éhezik, még nem lesz egészséges.
2010. ápr. 9. 16:24
 7/9 anonim válasza:
Szerintem nem azzal van baj, h mennyit eszel, hanem hogy milyen az emésztésed, sportolsz e valamit, milyen alkat vagy. És néha szerintem kell "bűnözni" is pl csoki, jégkrém stb, mert így teljes az élet
2010. ápr. 9. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl keveset eszel! Olyankor a szervezet "megijed", hogy nem kap kaját, és vonakodik leadni a tartalékokat. Keress fel egy dietetikust, hogy segítsen a megfelelő fogyókúra összeállításában.
2010. ápr. 9. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:
16:23-asnak teljes mértékben igaza van. hiába kevés a kalóriabeviteled, ha az tápanyagösszetételben nagyon rossz. túl sok (rejtett) cukrot eszel, sokkal több minőségi fehérjére és zöldségre lenne szükséged, lehetőleg minden nap. a léböjt nem fogyni való, hanem méregteleníteni, bár a fele annak is marketingfogás.
2010. ápr. 9. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!