Milyen bántó megjegyzéseket kaptatok már ismerőstől, rokontól?
Sosem kövéreztek le, és igazán nagy sértéseket sem kaptam, talán csak egy-ketőt.
Egyszer édesapám barátnőjétől megkaptam, hogy "nem a ruha kövérít...", amikor vásárolni voltunk. Máskor egy ismerősöm mondta, hogy milyen nagy hasam van. Olyan is volt, hogy rákérdeztek a súlyomra, nem mondtam meg, csak azt, hogy kevesebb a kérdezőnél. Elég vékony volt a srác, és közölte, hogy nem hiszi el, pedig tényleg kevesebb voltam. Illetve egyszer apukám közölte, hogy mekkora combom van már... Pedig legkövérebb időszakomban is csak 74kg voltam 183cm-hez, szóval sosem volt olyan vészes, még is...
-menjek orvoshoz (volt egy-két patim)
-oylan vagy mint apád, vagy: olyan vagy mint anyád
-pénzéhes vagy..
:D
Alattad is van pícha bőven. xD
Az osztálytársaim még folyamat cseszegettek ha nem a súlyommal, akk a rondaságommal. :D
Nem kaptam még sértéseket csak állandóan utalgatnak rá a lány oszt társaim(akiket én legjobb barátnőimnek hiszek csak nem úgy viselkednek)hogy kövér vagyok.
Eléggé idegesít mikor a 45 kilós hurkapálcika oszt társaim arról beszélnek előttem direkt is hogy ők meg vannak hizva meg kövérek... Pedig fogyózom is és le is fogytam legalább 10 kgt de miért is vennék észre...bezzeg aki eddig is vékony volt most vékonyabb lett azon észre veszik :(
3 hónapja egy buli után mentünk haza a barátaimmal. A legjobb fiúbarátom ha berúg hajlamos nagyon bunkóba átváltani anélkül, hogy rosszat akarna, ez történt akkor éjjel is. Volt velünk egy lány, akivel nagyon hasonlítottunk egymásra (hajszín, magasság, arc, stílus) csak ő szép vékony volt míg én elég kövér. Akkor benyögte legjobb fiúbarátom, hogy "látod az xyz milyen szép? mert ő nem olyan dagadt mint te, hanem szép vékony".
Ez volt a legnagyobb löket ami megindított, hogy elkezdjek fogyózni, de ő erről nem tud. Azóta majdnem 20 kg-ot fogytam és nem állok le még amíg a maradék 10-et le nem adom.
Igen, bunkóság volt tőle de igaza volt és ma már köszönettel tartozok azért, hogy szembesített az igazsággal. Mindig teltnek, husisnak hívtam magam közben a mérleg 108 kg-ot mutatott akkoriban. Egy zsírdisznó voltam, de észhez tértem. Most 88 kg vagyok és 75 körülig akarok lemenni, az a magasságomhoz megfelelő.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!