Nem vagyk duci redszeresen sportolok es megis tök zsiros vagyok?
Figyelt kérdés
olyan 4 honapja dietazom, nem annyira szigorun ez teny, de nem is votlam elötte sem köver, csak karacsony uta kicsit beijedtem inkabb eletmodot valtottam. Nem iszom alkoholt nem cigizem alkalmankent sem, kerülöm a cukros lisztes kajakat (de neha sajnos becsuszik) hetente 3x futok 4-5 km-ert es heti 2x minimum edzek 45 percet. 54-55 kilo vagyok 161 cm es elvileg 26-27% a zsir es 31-32& izom. hogy lehetek meg miidg ilyen zsiros? teljesen elkeseritö2016. máj. 12. 06:51
1/6 anonim válasza:
Ne egyél olyan zsíros kajákat. Magyarul egyél több szénhidrátot, fehérjét. Olvass utána a hclf vegán diétának.
2/6 anonim válasza:
Sok sovány húst egyél, csirke, pulyka, hal. Szénhidrátot a nap folyamán folyamatosan csökkentsd. Este felejtsd is el. Fogyassz minden nap többszörösen telítetlen zsírokat, és rengeteg zöldséget. Gyümölcsöt csak reggel egyél, és sport után. Edzés után teljes étkezés sok szénhidrát és fehérje. Lefekvés előtt sovány túró. Ha kell és lesz időm leírhatom részletesebben. És javaslom fogyassz l-karnitint edzés előtt.
4/6 anonim válasza:
Ha zsíros vagy, szálkásíts még, elkeseredni nem kell.
A zsíros ételeket pont nem kell kerülni, sokan igen zsíros étkezéssel fogynak, ez igazából egyéni preferenciák kérdése, bár megvan a mögöttes logika: a zsírnak nincs inzulinválasza, viszont jobban laktat, mint a szénhidrát. De az egyéni dolgok ezt eléggé borítani tudják, nem mindenkinek való ugyanaz az étrend.
5/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd a p...ába ezeket a hülye mérlegeket és ne akarj 54 kilósan fogyni. Komolyan röhej, hogy saját bavallásod szerint is jól nézel ki, rendszeresen sportolsz, normálisan étkezel, de azon görcsölsz, hogy egy vásári kínai sz.r kiírja neked, hogy 27% a testzsírod. Be kéne tiltani ezeket a sz.rokat. A nőknél egyébként a 30 százalék is a normál tartomány még, ezeknek a vackoknak a pontossága meg tán a pluszmínusz tíz százalékot se éri el.
6/6 anonim válasza:
A következő képeket ajánlom !!!
A táplálkozásod van rosszul beállítva. Kevés fehérjebevitellel és kevés szénhidráttal a tested inkább az izmot bontja, így a zsírréteg megmarad. A hosszú távú futás meg főleg bontja az izmokat, intervallozz inkább. vagy tartsd a pulzusodat a zsírégető tartományban kb 30-40 percig ( taposás, ellipszis, lépcsőzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!