Fogyókúra alatt 5kg hízás efy hét alatt? Miért?
Eddig drasztikusan fogyókúráztam és leadtam 9kg-t január óta. Megbántam, hogy koplaltam és elkezdtem normálisan enni.
Szombat:2000kcal
Vasárnap: 2000 kcal
Hétfő:1500kcal
Kedd:1500kcal.
A BMR-em 1420kcal. Ez tartós hízás vagy csak víz éd salakanyag? Mit tegyek? Szeretnŕk fogyni, de egészséges kereteken belül
Én február óta adtam le 9 kg-t koplalás nélkül, nem értem, ezt hogy hoztad össze.
Még amikor pár napig többet ettem, mert vendégségben voltunk, akkor sem jött vissza fél kg-nál több.
Hogy a fenébe csináltad, hogy január óta koplalsz, és csak 9 kg ment le?
Nem mindenkinek egyforma az anyagcseréje, van ilyen.
Én is brutálisan nehezen fogyok, és gyorsan hízok, és simán képes vagyok egy hét alatt felkapni 5 kg-ot tartósan.
Kérdező:
2000 kcal baromi sok, főleg ha előtte koplaltál, és nem mozogtál mellette legalább egy órát.
Nekünk nem lehet ennyit enni, tök mindegy melyik kalkulátor mit ír, vagy ki mit mond.
Nekem pl. 1500-1600 kcal kell naponta, hogy tartsam a súlyom, ha fogyni akarok, akkor 600-800 kcal diétával adok le havonta 3!! kg-ot.
A doki se hitte el, de kénytelen volt belátni, hogy van ilyen.
Szóval vegyél vissza a kajálásból, a salakanyag és a víz jött vissza, és kezdj el mozogni minél többet, különben sosem indul meg a súlyod lefelé.
A drasztikus fogyókúra gondolom ilyen 1000kcal alatti koplalást jelent .
Ilyen akciók után gyorsan vissza lehet szedni a kilókat egyrészt.
Másrészt ha neked 1400 kell a fogyáshoz,akkor ha fejenállsz is hízni fogsz ha megeszel 2000ret.
Ez az öt kiló biztos nem tisztán zsír .
Egyébként 9 kgot teljesen normális,egészséges,és szenvedés nélküli életmóddal is röhögve le lehet adni 4 hónap alatt ..úgyhogy nem volt sok értelme a drasztikusságnak,okulj belőle.
Bocsánat, azt elfelejtettem kifejteni, hogy szombaton és vasárnap edzésem volt, szóval lesportoltam szobabiciklin 800kcalt és sétáltam 2.5 órát (gyors menet, 50%-ban dombnak felfelé).
Kedden pedig spinning edzésem volt és két órát sétáltam.
Nagyon nehezen fogyok, mert egészségügyi problémáim vannak és a gyógyszerek miatt nehezen mozdul meg a mérleg. Viszont egészséges szeretnék lenni és egészségesnek is szeretnék kinézni. Ezért emeltem meg az adagjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!