Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Testzsír százalék. Lehet?

Testzsír százalék. Lehet?

Figyelt kérdés
Üdv.Nemrég mértem a testzsír százalékomat és 37% jött ki, gondolhatjátok,hogy elkerekedett abban a pillanatban a szemem... viszont nem vagyok kövér.59kg vagyok a 162 cm-hez. Ez most így mennyire lehetséges?Nayon sok?

2016. máj. 9. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti,hogy többet kène sportolni ès egèszsègesen nem ètkezni

. A másik lehetősèg pedig az hogy rosszul mèrtèk.

2016. máj. 9. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Egèszsègesen ètkezni * bocsi
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy mérted? Mivel?

Mikor? Étkezés, ivás után egy ideig nem jó mérni.

4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez képtelenség az adataiddal, ennyire nem lehetsz zsíros. Egyszer nekem is 29%-ot adott ki egy gyengébb minőségű mérő, aztán kb 2 hónappal később már 22% alatt volt az eredmény, szóval ezek elég nagy hibaszázalékkal operálnak.
2016. máj. 9. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Mivel mérted? Ezek az impedanciamérők egy kalap sz.rt se érnek, elég elolvasni az értékeléseiket nagyobb oldalakon (amazon például), nincs egy se, aminek megfelelő ismétlési pontossága lenne, innentől meg az eredmény pontosságáról beszélni se érdemes. Valószínűleg nem maguk a műszerek rossz konstrukciók, hanem eleve a mérés elve nincs rendben. Parasztvakítás az egész.

Az egyedüli használható az a klasszikus, bőrredő mérésen alapuló testzsír százalék számítás.

2016. máj. 9. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm széep a válaszokat remélem igazatok van... A suliban mérték.Rákellett állni a mérlegre volt valami amit fogni kellett és ott úgy mérték le.
2016. máj. 17. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Na, az nem működik. Röhej, hogy ebbe az iskolai egészségfelmérésbe belevették ezt, egy szakember szerintem ránézésre is pontosabb testzsírszázalékot mond, a bőrredőmérésről nem is beszélve.
2016. máj. 17. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!