Ez magas testzsír százalék vagy megfelelő vagy jó?
Szerintem teljesen jó. Én viszonylag vékony, magas srác vagyok és ezen a képen 15-30%-ig minden test tetszik :)
felnőtt nem sportoló nőnek ez egy jó érték lenne.
16 éves fiatal lánynak sok,főleg ilyen magasság és súly mellett,mert ezek alapján igencsak alulfejlett az izomzatod.
18% körül lenne ideális amit testkompozíció váltással érhetnél el,magyarul ha felszednél 4-5 kiló izmot.
Hát Fitnessezek egy alap izomzatom van. Meg én is melltől feljebb vagyok "csontos" és a lábamon meg a fenekem van plusz de azon már rajta vagyok . Hát köszönöm a válaszokat nem gondoltam volna hogy soknak számít
a 22% :D de legalább van még egy löket motiváció:D
lanykent egyaltalan nem sok a 22%, sot inkabb atlag alatti.
A problema az hogy ha nagyon lemesz, akkor egy csomo hormonalis problemad lehet, megszunik pl. a menstruaciod es hasonlok.
nem.ilyen adatok mellet izomzatot kellene felszedned nem fogyni.
ha nagyobb lesz az izomtömeg,akkor az ehhez viszonyuló ugyanannyi testzsír% alacsonyabb lesz.
vagyis több leszel 5 kilóval,formásabb leszel de mégis kevesebb lesz a testzsírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!