Ez jó diéta lenne?
Reggeli: 1 150g-os Falusi kefir
Tízórai: 1 fokhagymás kifli
Ebéd: 1 szelet vajas kenyér házi szalámival és retekkel sajnos fehér kenyér nem megoldható hogy barna kenyér legyen és nem megoldható a meleg étel sem
Uzsonna: 1 nyers répa
Vacsora: 2 tükörtojás
Sport:
hétköznap: 4 km biciklizés reggel és délután azaz 1 nap 8km , napi tesi óra, és napi 1-2 km futás
hétvégén: napi 1-2km futás és 1-2 km biciklizés sajnos többet nem tudok
12 éves lány 170 cm vagyok 73 kg (tudom nagyon gáz és éppen ezért szeretnék fogyni)

Semmi olyat nem eszel ami fontos lenne a szervezetednek.
kifli-kenyér eleve kizárható kell, hogy legyen.
Ilyen étrenddel pár nap, és éhezni fogsz. Ez nem étkezés, hanem felesleges koplaló szar kaja

Miért nem megoldható a meleg étel? Soha nem eszel húst, főzeléket, főtt ételeket? Suliban menza?
Keveset eszel. Egy kefir reggelire? Az konkrétan semmi.
A tojás jó.
Szerintem gondolkozz el, hogy eddig mit ettél. Miért híztál? Sokat ettél? Vagy nassolsz?
Ha nincs lehetőséged mást enni, mint eddig, akkor egyél kisebb adagokat, de nyugodtan ehetsz mindent. Csak változatosan egyél. Ne csak egyfajta dolgot egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!