Mit gondoltok errol az etrendkiegeszitorol?
Figyelt kérdés
A Sc.tectol van, Re-Style, manage hunger and body weight.
Szeretnek venni valami etrendkieszitot, ami segitene a fogyasban, de nem tudom melyik lenne jo. Hallottam a Pyruvatrol is, de nem tudom igazan melyik lenne jo, esetleg valami mas?
2016. máj. 7. 10:31
1/2 anonim 

válasza:

Először legyen egy jó ètrended, kiegeszítő ràèr kèsőbb. A kerdèsed alapjàn nekem gyanùs hogy a melót akarod megspórolni ès a kiegèszítőtől vàrsz csodàt.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem azon mulik. en csak ujra be akarom inditani a fogyast, mert mar 2honapja ugyanugy allok, centimeterben is meg kg-ban is. Tisztan eszem, semmi cukros, semmi telitett szenhidrat, sok folyadek es megsem megy lejjebb semmi. Nincs valtozas. Ezert szeretnek venni valamit, ami rasegit. Mozgok is heti 4x, minimum masfel orat. Csak valahogy stagnalok es nem indul meg semmi, mar kezdem azt hinni, hogy valami bajom van, mert nem allapot, hogy figyelek mindenre es megsem fogyok.
2016. máj. 7. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!