Szerintetek hány kg felesleg van rajtam a kép alapján?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra vagyok kíváncsi, hogy ezalapján az egy kép alapján mire tippeltek hány kg pulsz van rajtam.
Előlre is köszi az intelligens, őszinte válaszokat!
2016. máj. 6. 14:37
11/20 anonim válasza:
Közben most nézem, hogy az nem a nyak alján lévő gödröcske, hanem oldalra fordított fejjel a vállgödör..
De azt ennek ellenére fenntartom, hogy nagy súlyfeleslegnél nem lenne ilyen hangsúlyos.
13/20 anonim válasza:
Mondjuk nem kellene olyan képeket csinálni amin akkora tokád van,mint egy anyakocának! Szerintem beteg vagy. Amig nem nyílt meg a kép azt hittem valami egész alakos lesz és tényleg kövér vagy vagy van túlsúlyod,de így max az agyad helyén van....
14/20 anonim válasza:
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan. 😂😂😂
15/20 anonim válasza:
Na, így három nap után igazán megmondhatnád a megfejtést, hogy ne haljunk meg hülyén.
16/20 A kérdező kommentje:
Majd megírom menni van rajtam, de további tippekre kíváncsi lennék! :)
2016. máj. 29. 11:41
17/20 anonim válasza:
Úristen, micsoda titok.... :D
Gondolod, van olyan, aki most botlok bele először, és rögtön ráizgul a témára? Ugyanmár... :D
18/20 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
19/20 anonim válasza:
Szerintem 10-15 kg között valahol
20/20 A kérdező kommentje:
Utolsonal a pont! :D meg lehet, hogy korábban is írta már valaki ezt, nem olvastam most vissza.
2016. máj. 30. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!