Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 158 cm vagyok és 63 kg. Hogy...

Kádár Viki kérdése:

158 cm vagyok és 63 kg. Hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
Elég csontos vagyok és szeretek enni. Mindenki azt mondja hogy mert magas vagyok és erős. Nem látszik annyira de azért szeretnék fogyni. Hogyan?
2016. máj. 5. 05:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Magas??? Ne nevettesd már ki magad! Egy picivel átlag alatti magasságod van kislány és a súlyod elég sok hozzá képest! Vagy, azért vagy ennyi súlyú, mert rendszeresen sportolsz és izmos vagy!

Válts életmódot, szokj le a zabálásról, mert, hogy te szeretsz enni, az már szerintem inkább zabálásnak lehetne nevezni, kezdj el mozogni, járj futni.

Fogyni akkor fogsz, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel.

Keress a neten tornavideókat és tornázz velük együtt.

Az édességeket, cukros dolgokat felejtsd el.

Sok sikert! :)

2016. máj. 5. 06:44
 2/2 anonim válasza:
Szia!Igyàl napi 3 l vizet, többször egyél kevesebbet, igazàból ne vonj meg semmit magadtól, amit szeretsz, csak tartsd a mértéket.(pl. Ha kívànod a csokit, 1-2 kockàt megehetsz).Aludj 6-7 óràt, ez nagyon fontos, sétàlj sokat.Ha van okostelód(biztos , kinek nincs xd ;) ) tölts le napi edzés alkalmazàst vagy jógàt, ha nincs lehetőséged, időd, anyagiak nem olyanok, hogy konditerembe jàrhass.Fontos a bőrfeszesités is, vàltott zuhany, krémek stb.Én ezeket csinàlom, ahogy a 2 éves kislànyom engedi :) Te mennyit szeretnél fogyni?Én 73 kg vagyok ,165 cm (annyira nem làtszok ducibbnak) és 5-max-10kg-ot fogynék.Remélem tudtam segíteni.
2016. máj. 5. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!