Hogyan fogyjak le?
Akkor vagy egészséges súlyban, ha van energiád, nem esik nehezedre kisebb súlyok cipelése, vagy másik véglet, hogy nem érzed, hogy a súlyod akadályozna a mindennapi életben.
Azt tanácsolom, hogy kerüld a kenyeret, tésztát, helyette egyél zöldségeket. Kerüld a hozzáadott cukorral készült üdítőket és csoki és chips helyett egyél gyümölcsöt.
Így sokat teszel az egészségedért és végső soron fogyni is fogyhatsz.
Kezd el tornázni valamit. Nézz olyan sportot amit örömmel csinálsz. 16 évesen még suliba jársz, akkor megkérdezheted a tesitanárodat, hogy tud-e csapatot a kiválasztott porthoz. De mehetsz egyedül is pl. futni vagy úszni.
160cm és 50kg vagyok, és hiába lenne ideális, ha kb.zsír van rajtam csak. Ezzel azt akarom mondani, hogy teljesen megértem a helyzeted.
Kalóriadeficit kell, amit betartasz-->kalóriabázis.hu
Ez segít.
Amiket ehetsz: reggeli pl.gyümölcs, zabkása(vízzel jobb, de lehet tejjel is), ràntotta zöldségekkel
Tízóraira ugyanezek közül, csak kevesebb
Ebéd: csirkemell/pulykamell salátával esetleg kevés rizzsel
Uzsonna: túró zöldséggel, kefír zöldséggel, felvágott zöldséggel
Vacsora: hal, cottage, túró zöldséggel vagy az ebéd
Kerüld a pékárut, cukros üdítőket és ételeket, zsíros húsokat, babot, kukoricàt, burgonyát, tésztát és sajtot.
Ha édesre vàgysz, étcsokit ehetsz, 1-2kockát.
Sok víz!!!
Kitartás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!