Napi 30-60 perc torna elég lehet a formálódáshoz vagy kevés?
173 cm vagyok es 64 kg.
Kb 5 kilót szeretnék fogyni, de nem is az a lényeg, hanem, hogy formálódjam, feszesebb, szebb legyen a testem.
Heti hat napot tornázom, egyet pihenek. Egyik nap 30 percet, másik nap 60-at, mindezt otthon.
2 hete csinálom, de nyilván ez túl rövid idő ahhoz, hogy lássak eredményt. Kb mennyi idő múlva kellene látszania ( ha egyáltalán elég az,amit csinálok ) ?
Remélem az étkezésed is rendben van. Mert hiába akarsz formásodni, ha pl. rosszul táplálkozol.
Attól pl. a combod nem lesz szép izmos, ha közben rengeteg salakanyag van benned, amitől narancsbőrös a lábad.
Egyébként igen, megfelelő, de vigyázz, egy idő után a szervezeted meg fogja szokni, így legyenek a gyakorlatok változatosak. :)
Köszönöm a választ!
Az étkezésem nem tökéletes, de nem is rossz. Próbálom megtalálni az arany középutat a kettő között, mert ha például mindenről lemondok, akkor egy idő után nem bírom tovább es vissza térek a régi étkezési szokásaimhoz. Most nem vonok meg teljesen magamtól semmit, de csak mértékkel. Például ha nagyon tésztát szeretnék enni, akkor a diétás csirke pörkölthöz eszem 5-6 kis tészta darabot, nem egy teljes tányérral.
Sajnos a combom es a fenekem pont olyan,amilyennek írtad, narancsbőrös. Azt hittem a mozgással, tornával el fog tűnni, de akkor mégsem? :(
A formásodáshoz főként fehérje kell, amit edzés után érdemes elfogyasztani. Előtte ch-t.
A fogyáshoz azonban deficit kell, amit be kell tartanod, szóval nagy mértékben befolyásolja, hogy mit eszel.
A narancsbőrt masszázzsal, krémekkel lehet inkább eltüntetni, bár a mozgás is segít, serkenti az anyagcserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!