Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás, Hogyan?

Vok! kérdése:

Fogyás, Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hogyan tudnék a hasamról lefogyni (egy kicsit)

16 éves vagyok és 54kg

nekem kockás a hasam, csak egy kis zsír réted van rajta és nem annyira látszik. És egy kis tapasztalattal lévő embertől szeretném megtudni hogy mit csináljak vele. A válaszokat előre is köszönöm!

2016. máj. 3. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Irányított fogyás nem létezik, általánosságban kell fogynod, amihez megfelelő étrend és mozgás kell.
2016. máj. 3. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Az emberek 100%-nak kockás a hasa és 99.9 %-nak van rajta legalább annyi zsírréteg, hogy ne látszódjon. 99 %-uk hiszi azt,hogy van helyi zsírégetés.
2016. máj. 3. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól mondja az előttem lévő, de én futássala derekamról fogytam. Persze, ez nem garancia, hogy te is, de ha hasizmozol mellette, biztosan szép végeredményt érsz el vele
2016. máj. 3. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:
2-kommentelő én nem azt mondtam hogy csak nekem van, én azt mondtam hogy nekem kockás (mer edzek) és látszik csak nem annyira.
2016. máj. 3. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
1-3 kommentelő köszönöm a válaszokat- és milyen étrend legyen mit minimalizáljak ( és csinálok hasizom gyakorlatokat is)
2016. máj. 3. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Te is 99 %-ban vagy kérdező. Egyébként egy nőnek nem biztos, hogy jó a kockás has. Pl. leállhat a menzesz.
2016. máj. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!