Ha kevesebbet eszek pár nap után csökkenni fog az éhségérzet?
Igen. Hozzászoksz. Néhány nap és szűkül valamennyire a gyomrod.
Ha mindig ennél, annak valami lelki oka lehet. Unalomból, jutalomként, boldogságnak, vigasztalásként eszel.
Nem hiszem, illetve ez egyénfüggő. Én évek alatt sem változtam e téren, sőt, simán felugrik néha 1000 kcallal a bevitel mondjuk egy hónapig (persze ennek lelki oka is lehet, de igenis éhesnek érzem magam alatta)... Különösebb szénhidrát sem kell hozzá, nemhogy gyors.
A gyomorszűkülésben nem hiszek, a kalóriától lakom jól, nem a térfogattól, az lehet pici is, rengeteg is, nem az számít.
Persze nem vagyunk egyformák, bizonyos téren pedig gondolom, mindenki hozzá tud szokni egy nem túl durva diétához. Max. néha kileng, de azért sokat tud változni az ember.
Az, hogy ne egyél folyton, ahogy írod, na az tuti megszokható. A durva deficit már más lapra tartozik. Van, akinek a kis deficit sem megy, amíg nem áll be nagyon-nagyon jól az étrendje, s étkezéseinek az időzítése. S saját bevallása szerint van, aki csak éhezve tud fogyni (nem koplalós szinten, de tűrnie kell, hogy sokat éhes és nem ehet).
Én a jó étrendet tartom az igazinak, amikor könnyedén jóllaksz kevesebb, de tápanyagdús, laktató étellel s persze a mozgás is sokat tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!