Van e nehany olyan meregtelenitokura ami a narancsbor ellen nektek szuperul bevallt ?! :)
Tobb mint 1 honapja kondizom , es probalok egeszsegesen taplalkozni (hetvegen csalok)
Van valtozas a tesstemen viszont a narancsborom egyre rosszabbodik .. Nemtudok ellene mit kezdeni ,pedig nagyon fiatal vagyok es nem gyulolok levetkozni strandon pedig 58 kilo es 173 cm magas vagyok ..
Neregtelenito kurat mondtak mar paran?!
Van olyan ami 1 hetig vagy 4-5 napig tart?
Mit csinaljak ilyenkor ? Milyen gyumolcsot ehetek kozbe stb ?!
Ezt a kérdést tényleg komolyan tetted fel vagy csak trollkodsz itt? Ha komolyan, akkor kicsit olvass már utána, hogy mi a narancsbőr. Tudod, Google...
2016. máj. 1. 08:18
2/5 anonim válasza:
szerintem nem kell leszólni a másikat amiért nem tud valamit, ez az oldal arra van. sztárok körében népszerű a c9 tisztító kúra, egy olcsóbb megoldás amit szintén népszerű lányok mutattak facen ez pedig a :tea-kúra. gyógynövényes teák. keress rá bátran :)
2016. máj. 1. 09:32
3/5 anonim válasza:
Méregtelenítést elvégzi a szervezeted, amit befolyásolni tudsz rajta az az, hogy kerülöd a "mérgek" bevitelét.
A narancsbőr zsírból van, a nők többségének olyan a genetikája, hogy így rakódik le rájuk a zsír. Szóval mozgással, fogyással és a keringés élénkítése ill. pangó folyadék eltávolítása céljából masszázzsal lehet tenni ellene.
2016. máj. 1. 10:56
4/5 anonim válasza:
Szia! A C9-es program egy 9 napos tisztítás-méregtelenítés, amit nagyon sokan és valóban világsztárok is megelégedéssel használnak. A narancsbőr ellen jó a hideg-meleg váltó zuhany, a sok mozgás, vízfogyasztás,a helyes vitamindús táplálkozás, a gyógyszerek kerülése, a keringés javítás stb és van egy nagyon jó narancsbőr elleni tekercselő készlet is, ami ápolja a bőrt és már egy óra alatt centik szoktak lemenni vele és a bőr állagán is már látszik, hogy feszesebb.Sok sikert!
2016. máj. 1. 12:23
5/5 A kérdező kommentje:
Koszi azoknak akik ertelmesen tudtak vlaszolni ! :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!